HomeHL-LifestyleΤι απάντησε ο Λιάγκας για το διαζύγιο με τη Σκορδά

Τι απάντησε ο Λιάγκας για το διαζύγιο με τη Σκορδά

Για πρώτη φορά μετά το χωρισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για πρώτη φορά μετά το χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά στις κάμερες, αφού βρέθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο και άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

«Τα Χριστούγεννα επειδή είναι γιορτή χαράς, καμιά φορά μελαγχολεί τους ανθρώπους, αλλά όταν έχεις παιδιά δεν σε παίρνει να μελαγχολείς γιατί τα παιδιά σε τρέχουν έτσι κι αλλιώς και όλα τα πράγματα είναι φωτεινά, γιορτινά και χαρούμενα» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας και σύντομα η κουβέντα ήρθε στο διαζύγιο του με την Φαίη Σκορδά.

«Θεωρώ ότι δεν έγινε μεγάλος ντόρος. Επειδή κι εμείς το κάναμε πάρα πολύ ήρεμα και ήπια. Κάναμε μια κοινή δήλωση στην Real του κουμπάρου μας του Νίκου Χατζηνικολάου. Θα σας πω κάτι… όταν δυο άνθρωποι παντρεύονται και αυτό ανακοινώνεται λόγω της δουλειάς τους, κάνουν μια οικογένεια και ανακοινώνεται, θα έπρεπε και στο κλείσιμο αυτής της σχέσης να το κλείσουμε με έναν πολύ ωραίο τρόπο εμείς για να μην υπάρχουν αυτά τα αριστερά – δεξιά. Το κλείσαμε. Είπαμε αυτό που είπαμε στη δήλωση και δεν πρόκειται να πω τίποτα παραπάνω, ότι το σημαντικότερο για εμάς είναι τα παιδιά μας. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Τα παιδιά μας είναι πάνω από όλα και αυτό είναι που σε ενώνει. Δεν πρόκειται δηλαδή να φύγει ο ένας από τη ζωή του άλλου, από τη στιγμή που έχουμε να μεγαλώσουμε μαζί δύο παιδιά. Εκεί κλείνει. Δεν πρόκειται να ακούσετε ποτέ κάτι άλλο από εμένα», επεσήμανε.

Στις ερωτήσεις περί τρίτου προσώπου ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε συνοπτικά και με σαφήνεια πριν ευχηθεί στους δημοσιογράφους να έχουν καλές γιορτές: «Δεν θέλω να το συνεχίσω. Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν ούτε τρίτα ούτε τέταρτα, ούτε πέμπτα πρόσωπα. Το έχουμε πει, έχει τελειώσει η φασαρία αυτή».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση