HomeΕΛΛΑΔΑΒασίλης Λεβέντης: Τι θα έλεγα στον Μπάρακ Ομπάμα αν τον συναντούσα

Βασίλης Λεβέντης: Τι θα έλεγα στον Μπάρακ Ομπάμα αν τον συναντούσα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στην εφημερίδα «Παρασκήνιο», αναφέροντας ως απαράδεκτη την επιλογή να αποκλειστούν οι πολιτικοί αρχηγοί της ελάσσονος αντιπολίτευσης από το δείπνο στην Προεδρεία της Δημοκρατίας.

Σε  ερώτηση του Κώστα Παπαδόπουλου για το τι θα έλεγε στον Μπάρακ Ομπάμα αν είχε παρευρεθεί, ο ίδιος τόνισε:

«Αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα έλεγα στον Μπαράκ Ομπάμα ότι υπάρχει κι άλλο σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση. Για παράδειγμα, η εξάλειψη των παθογενειών, η κατάργηση των συντάξεων στους πιο εύπορους, η συγχώνευση των διπλών και τριπλών συντάξεων σε μία, με πλαφόν 1.500 ευρώ μηνιαίως, η δραστική περιστολή των δημοσίων δαπανών από οργανισμούς-φαντάσματα αλλά και η αξιολόγηση των κρατικών λειτουργών, έτσι ώστε να εντοπιστούν οι αργόμισθοι στον δημόσιο τομέα, στους δήμους και στις ΔΕΚΟ»

Μάλιστα, ο Βασίλης Λεβέντης  μίλησε και για τον νεοεκλεχθέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τραμπ και για το τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στην Ελλάδα: «Σημασία έχει τι θα κάνουμε εμείς για τη χώρα μας. Η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ δεν αλλάζει άρδην από τον επόμενο πρόεδρο και άρα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Σίγουρα οι ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια. Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσον ο Τραμπ θα λειτουργήσει με ωριμότητα και σοβαρότητα ή θα συνεχίσει την προεκλογική του φρενίτιδα».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση