HomeΚΡΗΤΗΒρεφονηπιακός σταθμός έντυσε τανκ τα παιδιά για το Πολυτεχνείο!

Βρεφονηπιακός σταθμός έντυσε τανκ τα παιδιά για το Πολυτεχνείο!

Αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έναν ομολογουμένως παράξενο τρόπο επέλεξε ένας βρεφονηπιακός σταθμός για να τιμήσει τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, συμπεριλαμβάνοντας στην καθιερωμένη γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο μια «αναπαράσταση» της πτώσης της πύλης χρησιμοποιώντας ως πρωταγωνιστές… νήπια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vice, οι άνθρωποι του βρεφονηπιακού σταθμού «Το Χαμόγελο», ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, είχαν την… τρομερή ιδέα να ντύσουν κάποια παιδάκια τανκς και να τους ζητήσουν να «κατεδαφίσουν» μια σιδερένια πόρτα.

Όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα, ο βρεφονηπιακός σταθμός είχε ανεβάσει μάλιστα και σχετικά βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, τα οποία όμως έσπευσε να κατεβάσει μετά τη δημοσιοποίηση που έλαβε η υπόθεση.

Στα επίμαχα κλιπ εμφανίζονταν οι μπόμπιρες ντυμένοι τανκς να ορμούν στην πόρτα. Ο ένας από αυτούς μάλιστα, φαινόταν να φορά αστυνομική περιβολή και να κρατά ένα γκλοπ στο χέρι, με το οποίο, βαράει την πόρτα. Τα υπόλοιπα παιδάκια, βρίσκονται μέσα στο προαύλιο και κάποια από αυτά είναι κρεμασμένα στα κάγκελα φωνάζοντας «ψωμί παιδεία, ελευθερία», «κάτω η χούντα» και άλλα συνθήματα.

Σε δεύτερο βίντεο, που επίσης κατέβηκε, η πύλη είχε «πέσει» και κάποια παιδάκια ξαπλωμένα στο έδαφος φώναζαν τα συνθήματα των φοιτητών κρατώντας κομμένα κλαδιά ελιάς στα χέρια, την ίδια στιγμή που τα «τανκς» έκαναν κύκλους γύρω από το ξαπλωμένο πλήθος.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση