HomeΕΛΛΑΔΑΗ φόνισσα του Κορωπίου παίρνει μαζί της στη φυλακή τα δύο της παιδιά

Η φόνισσα του Κορωπίου παίρνει μαζί της στη φυλακή τα δύο της παιδιά

Στις γυναικείες φυλακές της Θήβας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα δύο ανήλικα παιδιά της 26χρονης φόνισσας του Κορωπίου θα οδηγηθούν σήμερα στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, που κρατείται, όταν δολοφόνησε με πέντε μαχαιριές την πρώην σύζυγο του 41χρονου συντρόφου της.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Κορωπίου όταν τον περασμένο η 26χρονη είχε δολοφονήσει με πέντε μαχαιριές την 35χρονη πρώην σύζυγο του 41χρονου συντρόφου της με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει δύο παιδιά αφήνοντας τα ορφανά. Η 26χρονη έχει αποκτήσει επίσης δύο παιδιά από τον 41χρονο. Τα δύο αυτά τέκνα της αναμένεται την Παρασκευή να μεταφερθούν στη φυλακή που βρίσκεται και εκείνη.

Το χρονικό της δολοφονίας

Στις αρχές του περασμένου Αυγούστου η 26χρονη πέρασε από το σπίτι της 35χρονη πρώην συζύγου του συντρόφου της και είχαν έντονη αψιμαχία, που όπως είναι φυσικό αυτό έγινε για τον 41χρονο πρώην άνδρα της 35χρονης που έμελλε να είναι η πέτρα του σκανδάλου. «Είχα θολώσει και δεν ήξερα τί έκανα», αρκέστηκε η 26χρονη στην απολογία της.

O  εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση παρόλο που η ίδια δήλωσε στην απολογία της πως μετάνιωσε. «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω ήθελα απλώς να τη φοβερίσω. Μου είπε έλα να δεις τον άνδρα σου και τότε εγώ θόλωσα. Πήρα το μαχαίρι από την κουζίνα και έτρεξα σπίτι της», είχε υποστηρίξει η 26χρονη στην απολογία της.

Η 35χρονη γυναίκα είχε χωρίσει από τον 41χρονο ωστόσο η ίδια φαίνεται πως δεν μπορούσε να το αποδεχθεί, καθώς προσπαθούσε να επιτύχει την επανασύνδεση με τον πρώην άνδρα με κάθε πρόσφορο μέσο παρόλο που αυτό δεν κατέστη εφικτό, αφού ο ίδιος είχε αοκτήσει ήδη δύο παιδιά με την 26χρονη. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δύο γυναίκες είχαν τσακωθεί με αποτέλεσμα να φτάσουν μέχρι και το αστυνομικό τμήμα οι διενέξεις τους.

Την ημέρα εκείνη η 26χρονη πήρε ένα κουζινομάχαιρο με λάμα μήκους περίπου 10 εκατοστών και έτρεξε στο σπίτι της οδού Πυθαγόρα, όπου έμενε η πρώην σύζυγος του 41χρονου άντρα που διεκδικούσαν και οι δύο.  Μόλις η 35χρονη εμφανίστηκε τσακώθηκαν και η 26χρονη προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε από τον ίδιο των πρώην σύζυγό της

Το θύμα, αιμόφυρτο, μετεφέρθη από τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, ο οποίος, λίγα μέτρα πιο κάτω από το ματωμένο σπίτι της οδού Πυθαγόρα, διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων, στο κέντρο υγείας, όπου, πάρα τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματα της. Ο 41χρονος άνδρας είχε αντιδράσει έντονα από αυτή την πράξη της 26χρονης συντρόφου του με αποτέλεσμα να δημιουργήσει εκ νέου εντάσεις και προς τους συγγενείς της. Ετσι παίρνει την κυνηγετική καραμπίνα που έχει στην κατοχή του και ψάχνει τον πατέρα της συντρόφου του φωνάζοντας πως θα τον σκοτώσει. O 41χρονος τελικά πατάει τη σκανδάλη του όπλου με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον πατέρα της 26χρονης και τη σύντροφό του με την οποία βρισκόταν στο σπίτι. Στην συνέχεια τρέπεται σε φυγή με τους αστυνομικούς να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του.

Συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας στην περιοχή των Καλυβίων και οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Νοτιανατολικής Αττικής. Ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραπέμφθηκε στον ανακριτή όπου μετά την απολογία του πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση