HomeΚΡΗΤΗΠΑΜΕ Ηρακλείου: Στις μέρες μας το Πολυτεχνείο αποκτά ιδιαίτερη σημασία

ΠΑΜΕ Ηρακλείου: Στις μέρες μας το Πολυτεχνείο αποκτά ιδιαίτερη σημασία

Ικανοποίηση για την επιτυχημένη συγκέντρωση με αφορμή την επέτειο της Εξέγερσης του '73

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 17 Νοεμβρίου το συλλαλητήριο σωματείων και φορέων για την 43η επέτειο του πολυτεχνείου, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Ηρακλείου.

«Μία επέτειος» τονίζεται ακόμη  «που στις μέρες μας αποκτά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά καθώς βρισκόμαστε στο επίκεντρο εξέλιξης ισχυρών ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων στην ευρύτερη περιοχή, πράγμα που επιβεβαιώνει και η προκλητική για τις ημέρες αυτές, επίσκεψη στη χώρα μας  του μακελάρη των λαών Ομπάμα.

Εκατοντάδες εργάτες και εργάτριες, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, φοιτητές βροντοφώναξαν στο κέντρο του Ηρακλείου «ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ

ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ» καθώς και «ΑΓΩΝΑΣ, ΡΗΞΗ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΛΗ ΤΑΞΙΚΗ»

Παράλληλα ο αγώνας δεν μπορεί να σταματήσει εδώ, οι εργαζόμενοι σε κάθε χώρο δουλειάς, τα σωματεία πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την οργάνωση, προετοιμασία και επιτυχία της πανεργατικής απεργίας στις 8 Δεκέμβρη 10πμ πλ Ελευθερίας και του ενδιάμεσου σταθμού αυτού της απεργίας του Δημοσίου 24 Νοέμβρη 10πμ πλ Λιονταριών, ενάντια στην αντεργατική λαίλαπα που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκειμένου να κλείσει τη 2η αξιολόγηση.

Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι, ο λαός πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα άμεσης απεργιακής απάντησης καθώς η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» μας έχει αποδείξει ξανά στο παρελθόν ότι δεν έχει μπέσα. Πολύ πιθανό να δούμε νωρίτερα το νομοσχέδιο στη βουλή με σκοπό να πιαστεί η εργατική τάξη απροετοίμαστη.

Ε δεν πρέπει και δε θα μας πιάσουν στον ύπνο !!!

Οργάνωση ΤΩΡΑ παντού για απάντηση σε εργοδοσία – κυβέρνηση και τους σχεδιασμούς τους, πάλη για υπογραφή ΣΣΕ με άξονα ανάκτησης των απωλειών μας και πλώρη για νέες κατακτήσεις».

Διαφήμιση
Διαφήμιση