HomeHL-GreeceΑλλαγές και ανασχηματισμός στη ΝΔ

Αλλαγές και ανασχηματισμός στη ΝΔ

Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις για τις αλλαγές στους τομεάρχες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλλαγές των τομεαρχών του κόμματος και στελεχών με θέσεις ευθύνης αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα η ΝΔ.

Με τις εσωτερικές αυτές αλλαγές, η αξιωματική αντιπολίτευση επιδιώκει να σηματοδοτήσει τη νέα φάση δομικής αντιπολίτευσης έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια συγκυρία που η κυβέρνηση πιέζεται σε όλα τα μέτωπα, οικονομικά και κοινωνικά.

Παρότι οι πληροφορίες για εσωτερικό ανασχηματισμό διαψεύστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, εντούτοις κυοφορούνται εδώ και καιρό. Πηγές αναφέρουν ότι τα πρόσωπα «κλείδωσαν» σε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του κόμματος που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση του κ. Μητσοτάκη για το Αγιον Ορος.

Με στόχο, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, την «εντονότερη εκλογική εγρήγορση του στελεχιακού δυναμικού» της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα γίνουν ευρείες αλλαγές στο υφιστάμενο σχήμα των έξι συντονιστών (Χρήστος Σταϊκούρας, Ντόρα Μπακογιάννη, Μάκης Βορίδης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Θεόδωρος Φορτσάκης) και των 25 τομεαρχών. Υπάρχουν επίσης σκέψεις και για μετακινήσεις στο επίπεδο των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων (Νίκος Δένδιας, Γιάννης Βρούτσης και Νίκη Κεραμέως) όπως και του εκπροσώπου Τύπου (Γιώργος Κουμουτσάκος).

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση