HomeΚΡΗΤΗΣτο «σκαμνί» ο ταξιτζής που χτύπησε αδέσποτο σκύλο

Στο «σκαμνί» ο ταξιτζής που χτύπησε αδέσποτο σκύλο

Στις 23 Νοεμβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης μετά από δύο αναβολές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου αναμένεται να εκδικαστεί στις 23 Νοεμβρίου 2016 και μετά από δύο αναβολές η υπόθεση του οδηγού ταξί που παρέσυρε και τραυμάτισε εσκεμμένα με το αυτοκίνητό του ένα αδέσποτο σκυλί.

Το περιστατικό που είχε σημειωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου σε κεντρικό σημείο του Ρεθύμνου, είχε αναστατώσει τους περαστικούς αλλά και την τοπική κοινωνία, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που διαπίστωσαν ως αυτόπτεις μάρτυρες τις προθέσεις του οδηγού, ο οποίος επίτηδες πέρασε δύο φορές πάνω από το ζώο που βρισκόταν στη μέση του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με το zoosos.gr, αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο σημείο αντιλήφθηκε ότι ο οδηγός ταξί μολονότι αρχικά «έκοψε ταχύτητα» αντιλαμβανόμενος την παρουσία του μικρόσωμου σκυλιού στη μέση του δρόμου, στη συνέχεια επιτάχυνε και πέρασε πάνω από το αδέσποτο ζώο, παρά τις αγωνιώδεις φωνές όσων βρίσκονταν στο σημείο.

Κι ενώ το σκυλί είχε εγκλωβιστεί κάτω από τον άξονα του ταξί, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλουν οι αυτόπτεις μάρτυρες, ο οδηγός έκανε όπισθεν με φανερή πρόθεση να το τραυματίσει ακόμη περισσότερο.

Μάλιστα, δεν δίστασε να διαπληκτιστεί με τους παρευρισκόμενους και να ισχυριστεί ότι δεν είχε αντιληφθεί το ζώο, πάνω από το οποίο πέρασε δύο φορές.

Περαστικός που βρέθηκε στο σημείο ειδοποίησε κτηνίατρο για το τραυματισμένο ζώο και παράλληλα κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου. Σε βάρος του οδηγού ταξί σχηματίστηκε δικογραφία και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Μετά από δύο αλλεπάλληλες αναβολές, εν τέλει η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί τις 23 Νοεμβρίου, ενώ το τραυματισμένο σκυλί που στο μεταξύ ανάρρωσε χάρη στις φροντίδες του κτηνιάτρου που το περιέθαλψε έχει ήδη υιοθετηθεί από φιλόζωη οικογένεια του Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση