HomeΕΛΛΑΔΑΞάνθη: Πιτσιρίκια συνελήφθησαν, επειδή έκλεβαν μηχανές

Ξάνθη: Πιτσιρίκια συνελήφθησαν, επειδή έκλεβαν μηχανές

Δε βάζει μυαλό η συμμορία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν βάζει μυαλό η συμμορία των πιτσιρικάδων που έχουν αδυναμία στις μηχανές και έχουν συλληφθεί επανειλημμένα από τις αστυνομικές αρχές στην πόλη της Ξάνθης για κλοπές δίκυκλων, προκαλώντας νομικούς μπελάδες και στους γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Τα ανήλικα αγόρια, το μικρότερο από τα οποία είναι μόλις 12 χρόνων (!) και τα υπόλοιπα 13, 14 και 15, θα λογοδοτήσουν για μια ακόμη φορά καθώς διαπιστώθηκε ότι στο διάστημα από τις 5 ως τις 23 Οκτωβρίου είχαν κλέψει από την πόλη άλλα δυο μοτοποδήλατα και δυο μοτοσικλέτες! Οι τέσσερις ανήλικοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και της μικρής τους ηλικίας, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, όπως και μια ακόμη σε βάρος των γονιών τους.

*** Επί δυο μήνες κυκλοφορούσε στην Πτολεμαΐδα με το ποδήλατο μιας 48χρονης Βουλγάρας που είχε κλέψει στις 13 Σεπτεμβρίου, ένας 41χρονος Έλληνας. Τελικά, η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρήκαν το αξίας 300 ευρώ ποδήλατο και το επέστρεψαν στην ιδιοκτήτριά του. Σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και αφέθηκε ελεύθερος ελλείψει αυτοφώρου.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση