HomeΚΡΗΤΗ«Χρυσό» μετάλλιο έλαβε μαθητής της Κρήτης

«Χρυσό» μετάλλιο έλαβε μαθητής της Κρήτης

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη θέση κατάκτησε ο μαθητής της β’ λυκείου, Ανδρέας Τζανίδης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing παραλαμβάνοντας το χρυσό μετάλλιο.

Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Άνω Λιόσια, με συμμετοχή περισσοτέρων από 2000 αθλητών από όλη τη χώρα.

Την διοργάνωση έφερε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing (Π.Ο.Κ) υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (W.A.K.O).

Ο Τζανίδης Αντρέας, μαθητής του Λυκείου Γουβών, θα στελεχώσει την Ελληνική Εθνική ομάδα Kick Boxing στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της W.A.K.O Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2017 στην Κροατία.

dsc_3965

Ήδη ο Τζανίδης Αντρέας με την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Taekwon-Do (ITF), τον Απρίλιο του 2016, εισάγεται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Α.Ε.Ι-Τ.Ε.Ι) σε οποιαδήποτε σχολή επιθυμεί.

Ο Τζανίδης Ανδρέας ασχολείται 13 χρόνια με το Taekwon-Do (ITF) και το Kick Boxing στον Αθλητικό Σύλλογο «Παγκρήτια Ακαδημία Taekwon-Do Ηρακλείου» και είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 3 dan. Δάσκαλος και προπονητής του είναι ο Γεροντής Γιάννης, κάτοχος 6 dan, ο οποίος είναι διεθνής εκπαιδευτής.

Οι Gerontis Fighters συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το επόμενο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Open Taekwon-Do (ITF) που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία στη πόλη της Φιλιππούπολης στις 19-20 Νοεμβρίου 2016. Οι χώρες που θα συμμετάσχουν είναι 24 από όλη την Ευρώπη.

Τέλος, ο προπονητής κ. Γεροντής Ιωάννης, 6 dan, δήλωσε ότι έχει ανέβει ο πήχης με την πολλή και μεθοδική δουλειά των αθλητών και βοηθών του και ότι στόχος του συλλόγου είναι να παραμείνει η πρώτη δύναμη στην Κρήτη στο Taekwon-Do ITF και στο Kick Boxing.

Διαφήμιση
Διαφήμιση