HomeHL-LifestyleO Θέμης Παναγιωτίδης… μετράει ανάποδα και κλέβει τις εντυπώσεις

O Θέμης Παναγιωτίδης… μετράει ανάποδα και κλέβει τις εντυπώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Θεσσαλονίκη έχει βγάλει αρκετούς από τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδιστές και το γεγονός ότι από τη «νύμφη του Θερμαϊκού» πραγματοποιήθηκε η μουσική… εκκίνηση του Θέμη Παναγιωτίδη σίγουρα λέει πολλά.

Ο νέος ερμηνευτής και τραγουδοποιός συστήθηκε στο κοινό με το πρώτο του single «ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕΤΡΑΩ» και αρκετά γρήγορα έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με το πολλά υποσχόμενο ντεμπούτο του.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε από την Cobalt Music και είναι σε μουσική του ίδιου, με τους στίχους να υπογράφει ο γνωστός δημιουργός των επιτυχιών, Θάνος Παπανικολάου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε εμπιστοσύνη στο ταλέντο του.

Λίγα λόγια για τον Θέμη Παναγιωτίδη…

Η επαφή του Θέμη Παναγιωτίδη με τη μουσική ξεκίνησε από τα παιδικά του χρόνια με μαθήματα σε μουσική σχολή και συνεχίστηκε με σπουδές αρμονίας, jazz, κρουστών και φωνητικής στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης, συνθέτοντας παράλληλα και τα πρώτα του τραγούδια. Ταυτόχρονα, ξεκίνησε και μια σειρά από όλο και πιο πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Βορείου Ελλάδος, πλάι σε καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Η συνάντησή του με τον συνθέτη-στιχουργό Θάνο Παπανικολάου σηματοδότησε την αρχή μιας αγαστής μουσικής συνεργασίας που έχει σαν πρώτο σταθμό την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού «ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕΤΡΑΩ», ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται ένα μακρύ μουσικο ταξίδι .

Διαφήμιση
Διαφήμιση