HomeΚΡΗΤΗΚαλλιεργούν τους προσωπικούς τους «χασισόκηπους» με… υδροπονική μέθοδο

Καλλιεργούν τους προσωπικούς τους «χασισόκηπους» με… υδροπονική μέθοδο

Δύο συλλήψεις σε Χανιά και Λασίθι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κερδίζει… έδαφος η καλλιέργεια χασίς με την μέθοδο της υδροπονικής μεθόδου στην Κρήτη όπως φαίνεται και από τις συλλήψεις που έχει πραγματοποιήσει η τοπική ΕΛ.ΑΣ. τον τελευταίο καιρό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι σημερινές συλλήψεις που έγιναν σε Χανιά και Λασίθι σε δύο άνδρες που καλλιεργούσαν τον προσωπικό τους… χασισόκηπο με την συγκεκριμένη μέθοδο.

Μέσα σε γλάστρες είχε το… χασίς

Μέσα σε γλάστρες είχε το… χασίς ένας 38χρονος στα Χανιά που εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές του τόπου.

Ο 38χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, είχε φτιάξει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο σπίτι του και τα καλλιεργούσε με την μέθοδο της υδροπονίας.

Οι αστυνομικές αρχές, μετά από πληροφορίες που είχαν για την δράση του, έκαναν σήμερα το πρωί έλεγχο στο σπίτι του όπου βρήκαν και κατάσχεσαν 7 γλάστρες στις οποίες καλλιεργούσε ο 38χρονος τα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης που είχαν φτάσει έως και ένα μέτρο ύψους.

Παράλληλα βρήκαν και κατάσχεσαν τα «εργαλεία» της καλλιέργειάς του όπως λαμπτήρας, κάτοπτρο και ανεμιστήρες καθώς επίσης 41 γραμμάρια κάνναβης και σπόρους.

Τρία «δεντράκια» καλλιεργούσε 29χρονος στο Λασίθι

Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικές αρχές Λασιθίου προχώρησαν σε μία ακόμα σύλληψη, αυτή τη φορά στον Άγιο Νικόλαο.

Ένας 29χρονος διατηρούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τρεις γλάστρες που περιείχαν δενδρύλλια ινδικής κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν με την μέθοδο της υδροπονίας.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα δενδρύλλια, τα εξαρτήματα που χρησιμοποίησε ο 29χρονος για την υδροπονική καλλιέργεια, μικροποσότητα χασίς και σπόρους.

Και οι δύο συλληφθέντες – σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία – οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Χανίων και Λασιθίου αντίστοιχα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση