HomeΚΡΗΤΗΤσακωτός έγινε ο… ποντικός των ΙΧ στο Ηράκλειο

Τσακωτός έγινε ο… ποντικός των ΙΧ στο Ηράκλειο

Μέσα σε τρεις μήνες είχε «ανοίξει» 19 αυτοκίνητα - 3.500 ευρώ η… λεία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήταν ο «πονοκέφαλος» των Ηρακλειωτών καθώς όπως φαίνεται δεν είχε αφήσει αυτοκίνητο για αυτοκίνητο χωρίς να το… ανοίξει.

Πρόκειται για έναν 41χρονο από την Τυνησία που μέσα σε τρεις μήνες είχε διαρρήξει 19 (!) αυτοκίνητα κλέβοντας χρήματα, ράδιο – cd και ηχεία συνολικής αξίας που ξεπερνούν τα 3.500 ευρώ!

Η 19η διάρρηξη ήταν και η… φαρμακερή

Η 19η διάρρηξη που πραγματοποίησε σε σταθμευμένο όχημα σε δρόμο του Ηρακλείου φαίνεται ότι ήταν και η… φαρμακερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 41χρονος σήμερα το μεσημέρι «άνοιξε» ΙΧ που ήταν σταθμευμένο σε κεντρικό δρόμο της πόλης και έκλεψε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα ιδιοκτησίας 24χρονου.

Όταν ο 24χρονος πήγε στο αυτοκίνητό του και είδε πως είχε πέσει θύμα διάρρηξης ειδοποίησε την αστυνομία που μετά από την αυτοψία που έκανε προχώρησε στην αναζήτηση του δράστη.

Μέσα σε λίγη ώρα η αστυνομία κατάφερε κι εντόπισε τον 41χρονο ο οποίος μάλιστα δεν είχε προλάβει να… ξεφορτωθεί τα κλοπιμαία.

Μάλιστα, στις τσέπες του είχε και τα διαρρηκτικά εργαλεία του (τρεις φακούς, ένα γάντι, μεταλλικά αντικείμενα κ.ά.).

19 κλοπές μέσα σε τρεις μήνες

Κατά την έρευνα των αστυνομικών αρχών προέκυψε ότι ο 41χρονος ήταν υπεύθυνος για 18 ακόμα διαρρήξεις αυτοκινήτων στο Ηράκλειο.

Μάλιστα, στις συγκεκριμένες διαρρήξεις είχε προβεί από τον Αύγουστο έως και σήμερα.

Από τα οχήματα είχε έκλεβε ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και χρήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.500.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση