HomeHL-HealthΝέο τμήμα για τη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στην Ιατρική Σχολή

Νέο τμήμα για τη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στην Ιατρική Σχολή

Το Σάββατο η ενημερωτική εκδήλωση με πρωτοβουλία του Αλ. Βγόντζα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η  Ψυχιατρική Κλινική του Πα.Γ.Ν.Η. και ο Διευθυντής της Καθηγητής Αλέξανδρος Ν. Βγόντζας σε συνεργασία με την Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστήμιου Αθηνών με Διευθυντή τον Καθηγητή Χ. Παπαγεωργίου ανακοινώνουν την έναρξη νέου Τμήματος στο Διετές Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Για το λόγο αυτό διοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο το Σάββατο 19/11/2016, από τις 11:00π.μ. έως τις 13:00π.μ. στο κτίριο των Μεταπτυχιακών σπουδών της Ιατρικής Σχολής στις Βούτες (Αίθουσα 7Α02 , ισόγειο).

Θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Τί είναι η Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία & Ποιες είναι οι Εφαρμογές  της»  με σύντομη εισήγηση από την κα Σοφία Πορτινού, (Κλινική Ψυχολόγος, Ιδρυτικό Στέλεχος & Μέλος Δ.Σ. Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών (ΕΕΓΨ), Κλινική Επόπτρια ΕΕΓΨ, Α΄ Ψυχιατρική  Κλινική  Παν/ίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Υπεύθυνη Κλινικής Εποπτείας Περιστατικών Σεμιναρίου Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Θεραπείας, Ψυχιατρική Κλινική ΠαΓΝΗ. ).

Επίσης θα γίνει  παρουσίαση του προγράμματος σπουδών του Διετούς Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία από  την Δρ. Μαρία Καραταράκη (DPsych  Κλινική Ψυχολόγος, Υπεύθυνη  Συντονισμού  Προγράμματος Σπουδών Σεμιναρίου Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Θεραπείας, Ψυχιατρική Κλινική , ΠαΓΝΗ).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν με νυν εκπαιδευόμενους  καθώς και απόφοιτους  του Σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Tel.: 2810 394617

site: http://cbt.med.uoc.gr

e-mail:  [email protected]

Διαφήμιση
Διαφήμιση