HomeΕΛΛΑΔΑΚαι το όνομα αυτού… «Νήσος Κάρπαθος»

Και το όνομα αυτού… «Νήσος Κάρπαθος»

Πλήθος κόσμου στην ονοματοδοσία του νέου αεροσκάφους της Sky Express

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανήμερα του Αγίου Μηνά, η Sky Express σε μία γιορτή που διοργανώθηκε στο αεροδρόμιο της Καρπάθου υπό την αιγίδα του Δήμου Καρπάθου, προχώρησε στην ονοματοδοσία του νέου της αεροσκάφους. Η Sky Express, που εξυπηρετεί πλέον τόσο το δρομολόγιο Αθήνα-Κάρπαθος όσο και το Ρόδος –Κάρπαθος –Κάσος σε αποκλειστικότητα, προχώρησε σε μία συμβολική κίνηση ονομάζοντας το νέο της αεροσκάφος τύπου ATR42-500, «Νήσος Κάρπαθος». Στην τελετή ονοματοδοσίας το παρών έδωσαν οι κ.κ Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρπάθου και Κάσου Αμβρόσιος, ο Δήμαρχος Ηλίας Λάμπρος καθώς και πολλοί κάτοικοι του νησιού.

Ο Πρόεδρος της Sky Express, κ. Θεόδωρος Κροκίδας, κατά την ομιλία του τόνισε ότι η Κάρπαθος έχει ξεχωριστή θέση στο στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας, καθώς θεωρεί δεδομένη τη δυναμική του νησιού και στόχος είναι η Sky Express να αποτελέσει τον αερομεταφορέα που επιλέγουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε ο Πρόεδρος της Sky Express στην εμπειρία πελάτη και στην ασφάλεια, καθώς για τη Sky Express «η εμπειρία του επιβάτη είναι κορυφαία επιδίωξη και η ασφάλεια των πτήσεων είναι καθημερινή ενασχόληση», όπως χαρακτηριστικά τόνισε και συμπλήρωσε, «το ιπτάμενο προσωπικό μας έχει χιλιάδες ώρες εμπειρίας στους νησιωτικούς αεροδιαδρόμους. Κάθε χρόνο επενδύουμε σε εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης του προσωπικού και άλλες τόσες σε προγραμματισμένους ελέγχους και συντηρήσεις.

Τέλος, αναφερόμενος στην ανερχόμενη δύναμη στον τομέα των αερομεταφορών που αποσκοπεί να γίνει η Sky Express, ο κ. Κροκίδας δήλωσε «Εδώ και 12 χρόνια η Sky Express σταθερά και με συνέπεια συνδέει τις νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας και εξυπηρετεί τους ακρίτες χειμώνα – καλοκαίρι. Από την 1η Οκτωβρίου αλλάξαμε. Μεγαλώσαμε και θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε. Στόχος μας οι 500.000 επιβάτες τον επόμενο χρόνο. Όλοι εμείς στη Sky Express δουλεύουμε για να κατακτήσουμε το μέλλον της. Ανεβαίνουμε χρόνο με το χρόνο κοιτώντας στα μάτια τον κάθε ένα επιβάτη, αφού για εμάς όλοι οι επιβάτες, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο είναι εξίσου σημαντικοί».

Διαφήμιση
Διαφήμιση