HomeΚΡΗΤΗΠολλαπλά χτυπήματα της… μοίρας για τον εργάτη που έπεσε από την σκαλωσιά

Πολλαπλά χτυπήματα της… μοίρας για τον εργάτη που έπεσε από την σκαλωσιά

«Έχασε» την γιαγιά του, υπέστη έμφραγμα ο πεθερός του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλαπλά είναι τα… χτυπήματα της μοίρας για τον 39χρονο ηλεκτρολόγο που – από την περασμένη Τετάρτη – βρίσκεται στο ΠΑΓΝΗ μετά από πτώση από σκαλωσιά την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε πυρηνελαιουργείο στα Καστελιανά Ηρακλείου.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του cretapost, την ώρα που ο 39χρονος εργάτης ετοιμάζεται για να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση μαθαίνει πως «έφυγε» η γιαγιά του ενώ ο πεθερός του υπέστη έμφραγμα!

Το χρονικό του… ατυχήματος

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου όταν ο 39χρονος ηλεκτρολόγος πηγαίνει σε πυρηνελαιουργείο που βρίσκεται στα Καστελιανά Ηρακλείου προκειμένου να πραγματοποιήσει εργασίες συντήρησης.

Όπως πρώτο έγραψε το cretapost, το συγκεκριμένο εργοστάσιο είναι κλειστό ωστόσο πραγματοποιεί εργασίες προκειμένου ν’ ανοίξει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ο άτυχος ηλεκτρολόγος ανέβηκε στην σκαλωσιά για να εκτελέσει τις απαραίτητες εργασίες ωστόσο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο… κενό.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε και αφού οι διασώστες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον 39χρονο τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο 39χρονος από την πτώση υπέστη σοβαρά τραύματα στον γοφό και ελαφρύτερα στα άκρα.

Αμέσως οι γιατροί έκριναν την άμεση εισαγωγή του στο χειρουργείο όπου και τον υπέβαλαν σε επέμβαση, το οποίο στέφθηκε με επιτυχία.

Ωστόσο, τα τραύματά του είναι πολύ σοβαρά και – σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του – είναι αναγκαία και δεύτερη επέμβαση.

Τα χτυπήματα της… μοίρας

Την ώρα που ο άτυχος 39χρονος ετοιμάζεται να υποβληθεί στο δεύτερο χειρουργείο μαθαίνει δύο άσχημα νέα που αφορούν το οικογενειακό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cretapost, σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή η γιαγιά του ενώ νωρίτερα ο πεθερός του υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση