Έφτασε η ώρα της ετυμηγορίας για τους «ληστές με τα καλάσνικοφ» καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Για μια ακόμη φορά, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, θα συνεδριάσει το δικαστήριο προκειμένου να ανακοινωθεί – εκτός δραματικού απροόπτου – η απόφαση με τις ποινές των δύο βασικών κατηγορουμένων, του 30χρονου από το Φόδελε και του 34χρονου Αρμένιου.

Υπενθυμίζεται ότι ο τρίτος της σπείρας, ο 30χρονος από το Μυλοπόταμο εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση μετά τη συμπλοκή και την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς, που έγινε στο ξενοδοχείο Creta Maris στη Χερσόνησο, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δικαστηρίου η Εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή των δύο εκ των τριών βασικών κατηγορουμένων για τις περισσότερες από τις κατηγορίες που τους βαρύνουν, πράξεις οι οποίες στη συντριπτική τους πλειονότητα αποτελούν κακουργήματα.

Εξάλλου, οι δύο κατηγορούμενοι ανάλογα με την υπερασπιστική τακτική που ακολούθησαν, για κάποιες ένοπλες ληστείες της συμμορίας αποδέχθηκαν τη συμμετοχή τους και για κάποιες άλλες, όχι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση