HomeHL-SportsΣυντάσσεται με Αλαφούζο ο Μελισσανίδης

Συντάσσεται με Αλαφούζο ο Μελισσανίδης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
    • Ούτε εκείνος θέλει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μαρινάκη. Δεν έχουν πρόβλημα οι ισχυροί άνδρες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στο να μιλήσουν κατά μόνας με τον Κουτσοκούμνη

Δεν συμφωνούν ούτε στα πιο απλά οι τέσσερις μεγάλοι… Μπορεί ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ να ζήτησαν μία άτυπη συνάντηση ανάμεσα στους ισχυρούς άνδρες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όμως, αυτό δεν φαίνεται πως μπορεί να γίνει.

Ο πρώτος που πήρε θέση ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος από το περιβάλλον του οποίου διέρρεε πως δεν θέλει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και με αυτή την άποψη συμφωνεί τελικά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης εμφανίζεται αρνητικός στο να γίνει μία συνάντηση στην οποία θα είναι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, αλλά είναι θετικός στο να γίνει ραντεβού κατά μόνας με τον Κουτσοκούμνη.

Και ο Αλαφούζος δεν έχει πρόβλημα στο να συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τον επιτετραμμένο της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, ενώ υπενθυμίζεται πως ο μοναδικός έως τώρα που δεν έχει πρόβλημα σε μία κοινή συνάντηση είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Όσο για τον Μαρινάκη, δεν έχει πάρει θέση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση