HomeΚΡΗΤΗΤο Οροπέδιο Λασιθίου στο «μικροσκόπιο» του Πολυτεχνείου Κρήτης

Το Οροπέδιο Λασιθίου στο «μικροσκόπιο» του Πολυτεχνείου Κρήτης

Μελετά την αρχιτεκτονική ανάπτυξή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αρχιτεκτονική-οικιστική ανάπτυξη του Οροπεδίου Λασιθίου μελετά το Πολυτεχνείο Κρήτης με την συνεργασία του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Ειδικότερα η δημοτική αρχή στο πλαίσιο ενδυνάμωσης της συνεργασίας με τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά Ιδρύματα της Κρήτης, οργάνωσε επιτόπιο εργαστήριο μελέτης των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, εργασία που πραγματοποιεί ο αναπληρωτής καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Νίκος Σκουτέλης και η επιστημονική του ομάδα που απαρτίζουν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Μάλιστα στις αρχές του 2017 πρόκειται να οργανωθεί εκδήλωση όπου θα εκτεθούν τα αποτελέσματα της μελέτης-έρευνας που βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης. Παράλληλα η ομάδα του αναπληρωτή καθηγητή Νίκου Σκουτέλη συνεχίζει να εργάζεται σε θεματικές που αφορούν σύγχρονα θέματα και προοπτικές κοινωνικό-οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου ενώ όπως τονίζει ο δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης οι συνεργασίες με τα Εκπαιδευτικά, Ερευνητικά-Επιστημονικά Ιδρύματα της Κρήτης θα ενισχυθούν καθώς διαθέτουν, επιστημονικό προσωπικό με διεθνείς περγαμηνές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση