HomeHL-LifestyleΝίκος Βουρλιώτης: O έρωτας που γεννήθηκε μέσα από μία κόντρα και το μωρό που έρχεται

Νίκος Βουρλιώτης: O έρωτας που γεννήθηκε μέσα από μία κόντρα και το μωρό που έρχεται

Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

26 Αυγούστου 1970. Ο μηχανουργός και τορναδόρος Βασίλης Βουρλιώτης με την σύζυγό του, κρατάνε στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί. Το σπίτι στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό γεμίζει παιδικές φωνούλες, ενώ ύστερα από τρία χρόνια γεννιέται και η αδελφή του Νίκου, η Άννα. Ο κύριος Βασίλης, άνθρωπος του μεροκάματου, ξυπνά καθημερινά γύρω στις 5 το πρωί για να πάει στην δουλειά, ενώ η κυρία Δέσποινα φροντίζει για την ανατροφή και την καθημερινή φροντίδα των παιδιών. «Θυμάμαι έντονα από τα παιδικά μου χρόνια το οικογενειακό τραπέζι τις Κυριακές. Μέχρι που μπήκα στην εφηβεία. Μετά, επιζητούσα να περνάω περισσότερο χρόνο με τις παρέες μου, αλλά και τον πατέρα της μητέρας μου, τον παππού μου τον Αβραάμ, που από σχετικά μικρή ηλικία είχα διαπιστώσει πόσο λαμπερός και ενδιαφέρων άνθρωπος είναι», παραδέχεται ο Νίκος Βουρλιώτης.

Η σκληρή γειτονιά και τα όρια

Ο Αβραάμ Αντωνάκος, λαϊκός ζωγράφος, καραγκιοζοπαίχτης, με πολλές περιοδείες σε Ευρώπη και Αμερική στο ενεργητικό του, είναι παράδειγμα προς μίμηση για τον εγγονό του. «Είχε απίστευτη κουλτούρα γύρω από το θέατρο σκιών. Όταν η τηλεόραση έγινε έγχρωμη, ήταν ο πρώτος που έφτιαξε και τις ανάλογες φιγούρες με χρώματα. Ήταν εξαιρετικά καινοτόμος -για μένα ήταν το πρότυπό μου. Ευαίσθητος, δημιουργικός με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Ακόμα κι όταν έπινε ένα ποτηράκι παραπάνω, του έβγαινε καλοσύνη και συναισθηματισμός. Ήταν χορτάτος άνθρωπος», λέει με συγκίνηση. Στα εφηβικά χρόνια, ο Νίκος συναναστρέφεται με παιδιά από τον Κορυδαλλό και την Αγία Βαρβάρα. Δύσκολες γειτονιές με τους δικούς τους κώδικες τιμής. «Σαν παιδί, ήμουν της φασαρίας. Από την άλλη, μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον προστατευμένο. Υπήρχαν κόκκινες γραμμές και όρια που δεν ξεπερνούσα. Αυτό με βοήθησε πολύ και στην μετέπειτα ζωή μου». Η έντονη συναναστροφή με τον παππού Αβραάμ, του δίνει γρήγορα την λύση γι’ αυτό που θέλει να ασχοληθεί, που δεν είναι άλλο από την μουσική. Σε ηλικία μόλις 23 ετών, μαζί με τον Μιχάλη Παπαθανασίου ιδρύουν τους Going Through, ένα από τα πρώτα urban hip hop συγκρότηματα. Ένα χρόνο μετά υπογράφουν συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρία.

Το φλερτ που έγινε απειλή

Η δεκαετία 2004-2014 είναι μια χρυσή δεκαετία για τους Going Through με σημαντικές επιτυχίες και μεγάλες συνεργασίες. Όπως είναι φυσικό, τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα επάνω τους. Ο Νίκος Βουρλιώτης δεν γίνεται αντικείμενο σχολιασμού μόνο για την δουλειά του, αλλά και για την προσωπική του ζωή. Οι γυναίκες τον πολιορκούν, ενώ ύστερα από ένα έντονο περιστατικό θα χρειαστεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα. «Υπήρξε κάποια στιγμή που ένα φλερτ που πήρε διαφορετική τροπή. Με παρακολουθούσε, ήταν έξω από το σπίτι και όταν διαπίστωσε πως δεν υπήρχε ανταπόκριση, έφτασε στο σημείο να μου σκίσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου, αλλά και να με τρομοκρατεί με διάφορους τρόπους. Έβαλα ντετέκτιβ ώστε να βρω αποδεικτικά στοιχεία και να απευθυνθώ στην αστυνομία. Όλα αυτά βέβαια πριν παντρευτώ», αποκαλύπτει στο People.

Ήταν το 2008 όταν ο Νίκος Βουρλιώτης γνώρισε το μοντέλο Όλγα Καρπαθάκη. Τρία χρόνια μετά, στις 2 Μαΐου του 2011, το ζευγάρι παντρεύεται στη Αγία Σοφία στο Ψυχικό. «Γνωριστήκαμε σε ένα γυμναστήριο. Στην αρχή δημιουργήθηκε μια σχέση μίσους και αντιπάθειας μεταξύ μας. Οι κοινοί μας φίλοι, όμως, προσπαθούσαν να μας φέρουν κοντά», λέει γελώντας. Παρόλα αυτά, η Όλγα ξεχωρίζει στα μάτια του όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για «τον τρόπο που αντιμετώπιζε μια δύσκολη στιγμή». «Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί, δεν παίξαμε ποτέ παιχνίδια υπεροχής. Η Όλγα έχει ένα απίστευτο τρόπο χειρισμού σε μια στιγμή κρίσης. Είναι από τα προτερήματά της, καθώς σαν άνθρωπος είμαι ιδιαίτερα ισχυρογνώμων, κάτι μου έκανε πολύ κακό γιατί θόλωνε την πραγματική εικόνα της συντρόφου μου. Μετά από πέντε χρόνια γάμου, το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως οι γυναίκες έχουν την δύναμη να φτιάχνουν και να γκρεμίζουν σπίτια. Με την Όλγα θα μπορούσα να είχα χωρίσει τρεις-τέσσερις φορές, αλλά ευτυχώς εκείνη ρυθμίζει την σχέση μας», παραδέχεται.

Προσεχώς πατέρας!

Πρόσφατα, ανακοίνωσε πως με την σύζυγό του περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα γεννηθεί κοντά στις ημέρες του Πάσχα. Ήταν κάτι που ήθελαν και οι δυο, ενώ προέκυψε χαλαρά, χωρίς άγχος. «Είμαι πολύ συγκινημένος που θα γίνω πατέρας. Η εγκυμοσύνη, αλλά και οι στιγμές που ζούμε μέσα από αυτήν είναι μαγικές. Ξαφνικά, χωρίς να το καταλάβεις, αλλάζουν τα πάντα και βλέπεις την ζωή με άλλο μάτι. Προσωπικά, νιώθω πιο δυνατός και δημιουργικός. Όσον αφορά την Όλγα, νομίζω πως με την εγκυμοσύνη έχει γίνει ακόμα πιο γλυκιά», περιγράφει.

Αυτή την περίοδο, κάνει και μια προπόνηση πατρότητας, καθώς είναι κριτής στο νέο project του ΣΚΑΙ με τίτλο «Junior music stars», στο οποίο συμμετέχουν ταλαντούχα παιδιά ηλικίας από οκτώ έως δεκατεσσάρων ετών. «Έχω να κάνω με χαρισματικά παιδάκια, τα οποία με κάνουν να νιώθω όχι μόνο δάσκαλος, αλλά και λίγο μπαμπάς». Η πρώτη φάση των γυρισμάτων ξεκίνησε το καλοκαίρι και συνεχίζονται αυτές τις μέρες, καθώς το το νεανικό talent show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου. «Από εκατοντάδες παιδιά που ήρθαν, επιλέχθηκαν οκτώ που θα διαγωνιστούν στα μουσικά όργανα και οκτώ στο τραγούδι. Είναι δεκαέξι αστέρια. Τραγουδάει εννιάχρονη, κλείνεις τα μάτια σου και νομίζεις πως ακούς ερμηνεύτρια στο Broadway», λέει με καμάρι. Τόσο με τους υπόλοιπους κριτές (Ευρυδίκη, Γιάννης Βαρδή, Ευγενία Μανωλίδου), όσο και με τον παρουσιαστή, Γιώργο Θεοφάνους, δεν είχε τύχει να ξανασυνεργαστεί. Ωστόσο αποκαλύπτει για πρώτη φορά μια επικείμενη συνεργασία που βρίσκεται σε ένα αρχικό στάδιο συζητήσεων. «Είμαστε κοντά στο να κάνουμε κάτι μουσικό με τον Γιώργο Θεοφάνους, που αν πραγματοποιηθεί θα είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχουμε κάνει και εμείς και εκείνος».

Ο Nivo μιλάει για την ομάδα του «Junior Music Stars»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

«Είναι ο δημιουργός του project, καθώς όλο το concept είναι δικό του, σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ. Ο Γιώργος είναι μια κατηγορία από μόνος του και το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η τελειομανία του»

ΕΥΡΥΔΙΚΗ

«Είμαστε στην ίδια ομάδα. Είναι μια καλλιτέχνις με λαμπερό συναισθηματικό κόσμο και απίστευτα χαρισματική. Έχει το πιο αληθινό χαμόγελο που έχω δει ποτέ μου και διαθέτει μια αξιοζήλευτη ηρεμία που με χαλαρώνει»

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ

«Είναι μια ισχυρή προσωπικότητα. Έχει κάποια στοιχεία που αυτόματα την κατατάσσουν στους πρωταγωνιστές μιας δουλειάς. Η Ευγενία δεν μπορεί να έχει κανέναν άλλο ρόλο εκτός του πρώτου και ηγετικού σε μια δουλειά».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ

«Έχει μια όμορφη παιδικότητα, αλλά και μια μοναδική αίσθηση του χιούμορ, κάτι που χαρακτήριζε και τον Αντώνη Βαρδή. Αυτό είναι ξεκάθαρο και όταν τον γνωρίζεις, δεν χρειάζεται να περάσει πολύς χρόνος για να το καταλάβεις».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση