HomeΕΛΛΑΔΑΒρούτσης: Η οικονομία και η κοινωνία δεν αντέχουν άλλο τις κυβερνητικές επιλογές

Βρούτσης: Η οικονομία και η κοινωνία δεν αντέχουν άλλο τις κυβερνητικές επιλογές

"Η ΝΔ ζητά να γίνουν εκλογές το συντομότερο"

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για δύο χρόνια χαμένων και άδικων θυσιών του ελληνικού λαού, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το Σάββατο στην Πάτρα.

Οπως είπε ο κ. Βρούτσης, «η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τραγική συγκυρία, όπου το οικονομικό και κοινωνικό κλίμα έχουν επιδεινωθεί από τις εξοντωτικές και μη αποτελεσματικές φοροεισπρακτικές πολιτικές, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων».

Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε ότι βρίσκεται «στον αέρα». Ταυτόχρονα, επικαλέστηκε τα τελευταία στοιχεία του συστήματος «Εργάνη», επισημαίνοντας πως το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης του περασμένου Οκτωβρίου, είναι εξόχως ανησυχητικό και «αποκαρδιωτικό», για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας».

Επίσης, πρόσθεσε ότι για πρώτη φορά αποτυπώνεται στην «Εργάνη» ανατροπή του ισοζυγίου των μορφών εργασίας, με την ευέλικτη απασχόληση να κυριαρχεί πλέον έναντι των θέσεων πλήρους απασχόλησης.

Ακόμη, ο Γιάννης Βρούτσης σημείωσε ότι «η ΝΔ ζητά να γίνουν το συντομότερο εκλογές, γιατί η οικονομία και η κοινωνία δεν αντέχουν άλλο τις κυβερνητικές επιλογές και πρόσθεσε: «Πρόκειται για θυσίες του λαού, χωρίς ελπίδα και προοπτική. Η ΝΔ από την πλευρά της, ως μεγάλο κόμμα και με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού να βρίσκεται κοντά της, είναι έτοιμη να αναλάβει και πάλι τη διακυβέρνηση της χώρας».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση