HomeΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Facebook μόλις… «σκότωσε» ένα σωρό χρήστες του!

Το Facebook μόλις… «σκότωσε» ένα σωρό χρήστες του!

Πολλοί χρήστες, ανάμεσά τους και ο Ζούκερμπεργκ καταχωρήθηκαν ως … πεθαμένοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mε ανοιχτό το στόμα έμειναν πολλοί χρήστες του Facebook σήμερα, αφού όταν έκαναν log in ανακάλυψαν ότι η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (εξαιτίας ενός λάθους στο σύστημα) τους είχε καταχωρισμένους ως… νεκρούς, μετατρέποντας μάλιστα τα προφίλ τους σε memorial και συμπεριλαμβάνοντας το σχετικό μήνυμα στο πάνω μέρος της σελίδας τους.

Ούτε καν ο CEO του δημοφιλούς ιστότοπου, Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν γλίτωσε από τη… Μεγάλη Σφαγή του Facebook του 2016, αφού και στη δική του σελίδα εμφανίστηκε το μακάβριο μήνυμα: «Εις μνήμην του Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Ελπίζουμε οι άνθρωποι που τον αγαπούσαν να βρουν παρηγοριά στις αναρτήσεις άλλων ατόμων για εκείνον».

Όπως είναι φυσικό, δεκάδες χρήστες που «σκότωσε» το Facebook έσπευσαν να σχολιάσουν τον αιφνίδιο θάνατό τους στο Twitter, όπου είναι – ευτυχώς – ακόμα ζωντανοί.

«Αν θέλατε να με κάνετε να σταματήσω να χρησιμοποιώ την πλατφόρμα, μπορούσατε απλά να μου το ζητήσετε», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος ευχαρίστησε το Facebook που «Θυμάται τη σύντομη αλλά σπουδαία ζωή του».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση