HomeΚΡΗΤΗΜετά από 37 χρόνια τα σουπερ μάρκετ ΙΝΚΑ έγιναν ΣΥΝ.ΚΑ

Μετά από 37 χρόνια τα σουπερ μάρκετ ΙΝΚΑ έγιναν ΣΥΝ.ΚΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλευρό των Κρητικών εδώ και σχεδόν 4 δεκαετίες με περισσότερα από 50 καταστήματα σε όλο το νησί, ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Καταναλωτών Κρήτης, θα συνεχίσει να προσφέρει τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του με άλλο όνομα καθώς από ΙΝΚΑ γίνεται ΣΥΝ.ΚΑ.

Τα ΙΝΚΑ είναι ένας συνεταιρισμός εμπνευσμένος από τις αξίες της ελληνικής οικογένειας και τα πολύτιμα δώρα της γης και του τόπου μας. Είναι μια ουσιαστική προσπάθεια στήριξης της τοπικής παραγωγής, που φέρνει κοντά πόλεις και νησιά της Ελλάδας, μέσα από τα εκλεκτότερα τοπικά προϊόντα. Μια επιχείρηση ανθρώπινη, προσανατολισμένη στην κοινωνία, στη βελτίωση της ζωής μας.

SYNKA

Στα ΙΝΚΑ, εδώ και 37 χρόνια είμαστε δίπλα σας. Σήμερα, γινόμαστε ΣΥΝ.ΚΑ και ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά σας, με 50 καταστήματα σε Κρήτη και Αιγαίο.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και συνεχίζουμε μαζί, δεσμευμένοι απέναντι τόσο σε εσάς, όσο και στις αξίες και τις αρχές που μας διακατέχουν όλα αυτά τα χρόνια:

Πιστεύουμε στη συλλογικότητα

Όλοι μαζί, τα καταφέρνουμε καλύτερα. Αυτή είναι η σκέψη που μας συνοδεύει σε κάθε απόφαση και κίνησή μας. Έτσι, ένα μέρος των κερδών επιστρέφεται εν είδη μερίσματος σε περισσότερα από 5.500 μέλη μας, ενώ τα υπόλοιπα, επανεπενδύονται με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητάς μας και την προσφορά ολοένα και μεγαλύτερης γκάμας προϊόντων, σε πιο συμφέρουσες τιμές.

Εκτιμάμε τα πολύτιμα δώρα του τόπου μας

Στα ΣΥΝ.ΚΑ, πιστεύουμε πως κάθε τόπος έχει κάτι μοναδικό να προσφέρει. Για αυτό, στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές. Προωθούμε τα προϊόντα τους στα ράφια των καταστημάτων μας, ενώ όποτε αυτό είναι δυνατό, τους στηρίζουμε και οικονομικά.

Στόχος μας είναι η ενίσχυση της οικονομίας κάθε τόπου, η δημιουργία θέσεων εργασίας για τους ανθρώπους του και η σιγουριά πως τα χρήματα των πελατών μας, μένουν στον τόπο.

Στηρίζουμε τον συνάνθρωπό μας

Από την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα, είμαστε δίπλα σε όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας. Τα 37 χρόνια της δράσης μας, έχουμε ενισχύσει ιδρύματα, σωματεία και κοινωνικούς φορείς της Κρήτης με περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση