HomeΣΠΟΡΓεμάτο Σαββατοκύριακο για την Α.Λ. Μεσαράς

Γεμάτο Σαββατοκύριακο για την Α.Λ. Μεσαράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις επιδόσεις των αθλητών της σε πρόσφατες αθλητικές διοργανώσεις αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Α.Λ. Μεσαράς:

«Το τριήμερο 4, 5 και 6 Νοεμβρίου ο Αθλητικός Σύλλογος ΞΙΦΟΜΑΧΟΣ διοργάνωσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, στη Θεσσαλονίκη, το διεθνές κύπελλο με την επωνυμία ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2016 ».

Την Παρασκευή 4/11 οι Χατζηγεωργίου Νίκος και Μπουχαλάκης Ανδρέας έπαιξαν μαζί στον τελικό του κυπέλλου » ΛΕΥΚΟΣ  ΠΥΡΓΟΣ 2016 » στην κατηγορία Παμπαίδων (έως 13 ετών) με νικητή και κυπελλούχο τον Χατζηγεωργίου.

Το Σάββατο 5/11 οι ξιφομάχοι της Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ συμμετείχαν στο κύπελλο ανδρών » ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2016 » (112 συμμετοχές) με πολύ καλά πλασαρίσματα απ όλους τους Μεσσαρίτες ξιφομάχους.

Συγκεκριμένα :Φουστανάκης Στέλιος 14ος Γρηγοριάδης Παύλος 57ος, Μαλλιαράκης Γιώργος 66ος, Χατζηγεωργίου Νίκος 75ος, Μπουχαλάκης Ανδρέας 96ος. Οι αγώνες ήταν επίσημοι και βαθμολογούμενοι σε όλες τις κατηγορίες.

Την ίδια μέρα στο Mondlin της Αυστρίας αγωνίστηκε και η Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα στο ευρωπαϊκό κύπελλο Νεανίδων έως 17 ετών με την 14χρονη μεσσαρίτισα να αποκλείεται με μια νίκη και 4 ήττες καταλαμβάνοντας τελικά την 160η θέση

ανάμεσα σε 197 αθλήτριες σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά και αποκομίζοντας μεγάλη εμπειρία για τα επόμενα τρία χρόνια που θα είναι ακόμα σ αυτήν τη κατηγορία.

Τη Κυριακή 6/11 διεξήχθη το Ξίφος Μονομαχίας Γυναικών στη Θεσσαλονίκη για το  ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2016 και η μοναδική εκπρόσωπος της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς Σταματάκη Ειρήνη με 2 νίκες στις πρώτο γύρο πέρασε στα  νοκ άουτ

όπου αντιμετώπισε την Βαρβέρη, χάνοντας τη πρόκριση στις 32, κατετάγη στην 56η θέση ανάμεσα σε 82 αθλήτριες.

Το Δ. Σ της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς οφείλει να συγχαρεί δημόσια τους αθλητές και τον προπονητή του σωματείου που έλαβαν μέρος στις παραπάνω διοργανώσεις και τους γονείς τους που για μια ακόμα φορά ήταν αρωγοί σ’ αυτήν την αποστολή».

al mesaras 4

al mesaras 2

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση