HomeΚΡΗΤΗΡάγισαν και οι… πέτρες στην κηδεία του 22χρονου Γιώργου – Σπαρακτικά μηνήματα και στο facebook

Ράγισαν και οι… πέτρες στην κηδεία του 22χρονου Γιώργου – Σπαρακτικά μηνήματα και στο facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ράγισαν και οι… πέτρες στην κηδεία του 22χρονου Γιώργου Μαριδάκη που σκοτώθηκε χθες τα ξημερώματα με τραγικό τρόπο μετά από τροχαίο ατύχημα.

Φίλοι, συγγενείς αλλά και όλο το χωριό των Αγίων Δέκα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο δραστήριος και ο πάντα χαμογελαστός Γιώργος δεν είναι πια στην ζωή. Το τελευταίο «αντίο» είπε πλήθος κόσμου σήμερα στις 12 το μεσημέρι στους Αγίους Δέκα.

MARIDAKHS FOTO2

Παράλληλα, το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε με ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Αγίων Δέκα.

MARIDAKHS FOTO1

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο άτυχος συγχωριανός μας, Γιώργος Μαριδάκης, έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή, τόσο άδικα, τόσο αναπάντεχα.

Είχαμε την τιμή το τελευταίο διάστημα να τον έχουμε κοντά μας, καθώς ήταν μέλος του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Αγίων Δέκα.

Ένας νέος άνθρωπος, αγαπητός σε όλους τους συγχωριανούς. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Μοιραζόμαστε και εμείς τον πόνο τους, όπως και τον πόνο όλων των συγχωριανών μας».

MARIDAKHS FOTO

Το τραγικό τροχαίο

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο άτυχος Γιώργος επέστρεφε από ρακοκάζανο ξημερώματα της Δευτέρας, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι τώρα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε δέντρο στην άκρη του δρόμου.

Αμέσως μετά την πρόσκρουση, το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες, με τον άτυχο 22χρονο να βρίσκει φρικτό θάνατο μέσα στις λαμαρίνες.

Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο ανέσυραν τον άτυχο Γιώργο απανθρακωμένο μέσα από το αυτοκίνητο.

Σπαρακτικά τα μηνύματα στο facebook

Με… μαντινάδες και φωτογραφίες αποχαιρετούν από χθες το πρωί οι φίλοι του Γιώργου Μαριδάκη μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook.

Δείτε κάποιες χαρακτηριστικές μαντινάδες… αποχωρισμού:

MARIDAKHS MARIDAKHS2 MARIDAKHS1

Διαφήμιση
Διαφήμιση