HomeLife & StyleΗ απόφαση για την κηδεμονία των παιδιών των Μπρατζελίνα

Η απόφαση για την κηδεμονία των παιδιών των Μπρατζελίνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Αντζελίνα Τζολί θα συνεχίσει να έχει την αποκλειστική κηδεμονία των έξι παιδιών, έπειτα από συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των δύο ηθοποιών, δήλωσε εκπρόσωπος της διάσημης ηθοποιού του Χόλιγουντ.

Η συμφωνία, προβλέπει τα έξι παιδιά του πρώην ζευγαριού, ηλικίας από 8 έως 15 ετών, να συνεχίσουν τις «θεραπευτικές επισκέψεις» στον πατέρα τους επί του παρόντος.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν ενθαρρύνει το ζευγάρι να πάρει μια κοινή απόφαση σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών, η οποία είναι νομικά δεσμευτική και έχει υπογραφεί εδώ και μία εβδομάδα και από τις δύο πλευρές. Η συμφωνία αναφέρει ότι και τα έξι παιδιά θα μείνουν με την μητέρα τους ενώ θα συνεχίσουν να έχουν θεραπευτικές επισκέψεις με τον πατέρα τους», ανέφερε η εκπρόσωπος της Τζολί και πρόσθεσε:

«Δεν είμαστε σε θέση να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ελπίζουμε τώρα ότι είναι ξεκάθαρο πως τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόφαση του χωρισμού αφορούν τα ανήλικα παιδιά αλλά και την ποιότητα ζωής τους».

Ο εκπρόσωπος του Μπράντ Πιτ ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ο Πιτ και η Τζολί κατέληξαν σε μια προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους στα τέλη Σεπτεμβρίου, η οποία προβλέπει ορισμένες επισκέψεις του αστέρα του Χόλιγουντ στα παιδιά. Και οι δύο πλευρές συμφωνούν να πραγματοποιηθούν συναντήσεις σε θεραπευτές.

Ο ηθοποιός ζήτησε την Παρασκευή την κοινή κηδεμονία των παιδιών.

Οι επίσημες ρυθμίσεις για την κηδεμονία των παιδιών περιλαμβάνονται στην απόφαση του διαζυγίου, παρότι αυτές σπάνια δημοσιοποιούνται στις περιπτώσεις διαζυγίων διασημοτήτων.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση