HomeΣΠΟΡΗρακλής – Πλατανιάς: Προγνωστικό Αντώνη Καρπετόπουλου

Ηρακλής – Πλατανιάς: Προγνωστικό Αντώνη Καρπετόπουλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση
KARPET_1_0
Toυ Αντώνη Καρπετόπουλου
Πάντα δύσκολο σε προγνωστικό τυχαίνει να είναι το ματς της Δευτέρας. Συχνά-πυκνά, μοιάζει με παιγνίδι άλλου πρωταθλήματος κι όχι του δικού μας!
Φέτος, δευτεριάτικα, είχαμε εκπλήξεις, όπως την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στη Βέροια, το διπλό του ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο, που ήταν υπέρβαση που σήκωσε χειροκρότημα, ακόμη και το 2-2 του Ηρακλή στη Λάρισα στην πρεμιέρα, σε ένα ματς που γίνανε τα απίστευτα, που έφυγε δηλαδή ένας τερματοφύλακας στο πρώτο παιγνίδι του, για να μη φύγει ένας προπονητής, που τελικά έφυγε μερικές εβδομάδες αργότερα…

 

Όμως, τι μπορεί άραγε να θεωρηθεί έκπληξη στο Ηρακλής – Πλατανιάς;Άλλαξε προπονητή ο ΗρακλήςΟ Ηρακλής άλλαξε προπονητή για τρίτη φορά αφού μετά τον Παπαδόπουλο έφυγε κι ο Γιάννης Αμανατίδης, που έτσι κι αλλιώς δήλωνε υπηρεσιακός.

Όμως οι προπονητές είναι το τελευταίο από τα προβλήματα του Ηρακλή, που και δυσκολεύεται να σκοράρει και δέχεται στο γήπεδο του γκολ συνεχώς από την αρχή της σεζόν.

Ο Σάββας Παντελίδης μοιάζει με τον Παπαδόπουλο – την άμυνα θα την προσέξει: το θέμα είναι, μπροστά τι κάνουμε, ειδικά όσο λείπει ο Περόνε, αγαπητέ κύριε Παντελίδη. Αναζητείται σκόρερ. Αναζητείται ήρωας.

Κι από την άλλη, βέβαια, ο Παράσχος έχει καιρό να δει την ομάδα του να σκοράρει: από τη στιγμή που φρέναρε ο Γιακουμάκης, το γκολ έχει γίνει άγνωστη λέξη: αγωνιστικά το Χ στο ημίχρονο μοιάζει πολύ πιθανό, όπως και το under 2,5 goals, που στα εκτός έδρας ματς του Πλατανιά έρχεται συνεχώς.

Ωστόσο, για προγνωστικά στοίχημα, αν θέλουμε να κυνηγήσουμε την έκπληξη, μπορούμε να κυνηγήσουμε τον άσο του Ηρακλή: το ματς μοιάζει ζωής η θανάτου και σε άλλες εποχές θα το κέρδιζε με 1-0.

Και διαιτησία έχω

Διαιτητής ο νέος Μάνος Σκουλάς. Πρωτάρης από το Βόλο, αλλά μην βιαστεί να πει κανείς ότι θα βοηθήσει τον Ηρακλή. Το πολύ-πολύ 50 – 50.

Μη σου πω λίγο Πλατανιά… Έχει καταγωγή από την Κρήτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση