HomeΚΡΗΤΗΒαρύ το πένθος στη Μεσαρά για τον 22χρονο Γιώργο – Απανθρακώθηκε στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του

Βαρύ το πένθος στη Μεσαρά για τον 22χρονο Γιώργο – Απανθρακώθηκε στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαρύ το πένθος στη Μεσαρά, και ιδιαίτερα στις Μοίρες και τους Αγίους Δέκα για τον 22χρονο Γιώργο Μαριδάκη που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο, τα ξημερώματα, στον επαρχιακό δρόμο Άγιοι Δέκα – Βαγιονιά.

Ο άτυχος 22χρονος βρήκε βασανιστικό και φρικιαστικό θάνατο καθώς απανθρακώθηκε εγκλωβισμένος μέσα στο φλεγόμενο ΙΧ του, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την ανατροπή του.

maridakis troxaio 2

Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στις 4:00 τα ξημερώματα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 22χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ανατράπηκε. Αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό τον άτυχο άνδρα.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως, ήταν ήδη πολύ αργά για τον 22χρονο, το απανθρακωμένο πτώμα του οποίου έβγαλαν οι πυροσβέστες από το αυτοκίνητο.

Φως στις συνθήκες του θανάτου αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Την ίδια ώρα, στις Μοίρες όπου ζούσε ο 22χρονος Γιώργος Μαριδάκης αλλά και στους Αγίους Δέκα όπου δραστηριοποιούνταν ως κρεοπώλης, με τη δική του επιχείρηση, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το μέγεθος της τραγωδίας και τις φρικιαστικές συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε το θάνατο ο νεαρός άνδρας.

Συγγενείς και φίλοι, έχουν ήδη κατακλείσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με μαντινάδες και αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

maridakhs troxaio

Διαφήμιση
Διαφήμιση