HomeΣΠΟΡNίκη-ανάσα για την Κέρκυρα, 2-0 τη Βέροια

Nίκη-ανάσα για την Κέρκυρα, 2-0 τη Βέροια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δυο γκολ από πανομοιότυπη φάση, εκτέλεση κόρνερ του Ζαραδούκα, η Κέρκυρα νίκησε με 2-0 τη Βέροια και συνέχισε την ανοδική της πορεία.

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Κέρκυρα τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές κάτι που την έχει ανεβάσει στην ένατη θέση της Super League. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου επικράτησε με 2-0 της Βέροιας εντός έδρας για την 10η αγωνιστική χάρη σε δύο γκολ που προήλθαν από τα κόρνερ του Ζαραδούκα!

Το πρώτο ήταν αυτογκόλ του Μαλόν, ενώ το δεύτερο με κεφαλιά του Τουράμ, ο οποίος αποδεικνύεται σε… λίρα εκατό για τους Νησιώτες. Τα δύο γκολ για τη Κέρκυρα μπήκαν με την έναρξη του δευτέρου μέρους (52′, 62′) κάτι που κατέστρεψε γρήγορα τα όποια σχέδια είχε καταστρώσει στο ημίχρονο ο Θωμάς Γράφας.

Στο 84’ο λεπτό της αναμέτρησης όμως η Βέροια είχε «χρυσή» ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς, όταν ο Βενέτης ανέτρεψε τον Μεληκιώτη με τον Τζήλο να δίνει το πέναλτι. Ο Μεληκιώτης ανέλαβε την εκτέλεση του αλλά ο Κουτζαβασίλης έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα και ουσιαστικά έβαλε… τέλος στο παιχνίδι.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλη, Σπίνουλα, Ζαραδούκα, Ιωάννου, Βενέτη,Σιόντη, Νίκιτς (88′ Αντιλέχου), Γεωργίου, Ζορμπά (69′ Ανδρεόπουλος), Κόντο (76′ Επστάιν), Τουράμ.

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλο (66′ Μεληκιώτης), Σισοκό, Άρσε, Σισίνιο, Μαλόν, Ασίγκμπα, Καλί, Βίτι, Λινάρδος, Χαροντάκης (66′ Σαρπόνγκ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση