HomeΣΠΟΡΑΟΧ – Αγροτικός Αστέρας 0-2

ΑΟΧ – Αγροτικός Αστέρας 0-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αγροτικός Αστέρας πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 2-0 τον ΑΟΧ * Και τα δύο τέρματα ο Τεγούσης * Χαμένο πέναλτι ο Φιλίπε

Συνεχίζει ακάθεκτος… Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα του Αγροτικού Αστέρα στη σεζόν με την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς για όλες τις διοργανώσεις να έρχεται το απόγευμα της Κυριακής (6/11).

Λίγες μέρες μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στα Τρίκαλα οι Θεσσαλονικείς πέρασαν από το ΔΑΚ Γάλλου νικώντας με 2-0 τον ΑΟΧ, σε μία αναμέτρηση που μεγάλος πρωταγωνιστής της ήταν ο δις σκόρερ Τεγούσης.

Οι «σταχυοφόροι» βρήκαν από νωρίς τα γκολ που έψαχναν και με αυτό τον τρόπο κατάφεραν στη συνέχεια να κάνουν το παιχνίδι τους χωρίς κανένα άγχος. Επί της ουσίας δεν πιέστηκαν και και το τρίποντο ήρθε σχετικά ξεκούραστα.

Από την άλλη, οι Χανιώτες έμειναν για τρίτο παιχνίδι στη σειρά χωρίς γκολ, αν βάλουμε και το ματς του Κυπέλλου με τη Σπάρτη δείχνοντας πως έχουν σοβαρό πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Δεν είναι, όμως, το μοναδικό. Παρουσιάζονται προς το παρόν κατώτεροι των προσδοκιών κάνοντας και πολλά λάθη στα μετόπισθεν.

Το ματς ξεκίνησε με τον Αγροτικό Αστέρα φορτσάτο. Μόλις στο 1′ ο Ράντιτς προσπάθησε να γυρίσει με το στήθος στον Αθανασίου, αλλά ο Τεγούσης έκλεψε την μπάλα και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά μετά ο Ρούνιτς έκανε νέα κακή πάσα προς τα πίσω και ο Τεγούσης πέτυχε άλλο ένα γκολ χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα.

Έτσι από το πουθενά οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν σαφές προβάδισμα και τα πάντα έγιναν πολύ δύσκολα για τους Κρητικούς. Ήταν εμφανές πως επηρεάστηκαν πολύ και δεν μπορούσαν να αντιδράσουν στη συνέχεια.

Στο 27′ ο Ρούνιτς, ο οποίος ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου, έκανε και πέναλτι στον Δεινόπαπα. Ωστόσο, ένα λεπτό μετά ο Αθανασίου απέκρουσε την εκτέλεση του Φιλίπε, ενώ στο 31′ ο Δρακόπουλος έβγαλε τον Ρούνιτς, τη μαύρη τρύπα στην άμυνα της ομάδας του.

Ο ΑΟΧ σταδιακά ισορρόπησε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι περισσότερο. Απλώς οι παίκτες του άρχισαν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο, να κρατούν τις θέσεις τους και να μην αφήνουν τον Αγροτικό Αστέρα να τους απειλήσει. Σε αυτό, πάντως, ρόλο έπαιξε και η απόφαση των φιλοξενούμενων να είναι πιο προσεκτικοί στη συνέχεια και να παίξουν για να συντηρήσουν το προβάδισμά τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο καλή ευκαιρία υπήρχε μόνο μία, αυτή στο 79′, όταν ο Κουκόλης έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Λύρα. Κατά τα άλλα ο ΑΟΧ κυκλοφορούσε την μπάλα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν πατούσε περιοχή, δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι του και εμπνεύσεις για το πώς θα μειώσει.

Ο Αγροτικός δεν δέχτηκε επί της ουσίας πίεση και κράτησε το μηδέν με άνεση φτάνοντας έτσι στους έξι βαθμούς και διατηρώντας το απόλυτο. Επόμενο ματς του αυτό με την Καλλιθέα, ενώ για τα Χανιά το πρόγραμμα έχει ταξίδι στις Σέρρες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκάμαρης (Αθηνών), βοηθοί του οι Κουντουρέλης (Αθηνών) και Πάγκαλος (Λασιθίου), ενώ τέταρτος ο Σωτηριάδης (Λασιθίου).

Κίτρινες: 27′ Ρούνιτς

ΧΑΝΙΑ (Αντώνης Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης, Ρούνιτς (31′ Λύρας), Θεολόγου, Δαμιανάκης, Γκεμίση (81′ Βαρούχας), Φουρλάνος, Μάνιας (68′ Αποστολόπουλος), Τσουκάνης, Νικολόπουλος, Σταματής.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Γκότοβος, Κουκόλης, Μπουτζίκος, Αργυρίου (46′ Ουνγιαλίδης), Τάι, Τριανταφυλλάκος (46′ Χατζής), Τεγούσης, Δεινόπαπας, Φιλίπε, Πάτο (81′ Γκέσιος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση