HomeΕΛΛΑΔΑΣαντορινιός: Οι νησιωτικές πολιτικές δεν πρέπει να είναι ευχολόγια

Σαντορινιός: Οι νησιωτικές πολιτικές δεν πρέπει να είναι ευχολόγια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Θα επιδιώξω με κάθε τρόπο να πάψουν να είναι ευχολόγιο οι νησιωτικές πολιτικές και να μετατραπούν σε ουσιαστικές πολιτικές πράξεις» δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο νέος υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός και επισήμανε ότι «με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να αναλάβω την θέση του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής».

Οι αρμοδιότητες του υφυπουργείου θα είναι, κατά κύριο λόγο, διευκρίνισε ο κ. Σαντορινιός, τα θέματα των νησιών και η χάραξη νησιωτικής πολιτικής, ένα νέο χαρτοφυλάκιο που ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση, με τη σύστασή του, όπως είπε, «αποδεικνύουν την ιδιαίτερη βαρύτητα που δείχνουν για μας τους νησιώτες».

«Στόχος και ελπίδα μου είναι να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων των νησιών και το έργο του υφυπουργείου να συμβάλλει στην ουσιαστική και βιώσιμη ανάπτυξη της νησιωτικής χώρας» τόνισε ο κ. Σαντορινιός, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για τη συνεργασία που πρόκειται να έχει με τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν έμπειρο και ικανό πολιτικό.

«Το έργο είναι δύσκολο αλλά με τη βοήθεια όλων σας, πιστεύω ότι οι νησιωτικές πολιτικές θα πάψουν να είναι ένα ευχολόγιο και θα μετατραπούν σε ουσιαστικές πολιτικές πράξεις» επισήμανε ο κ. Σαντορινιός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση