HomeΣΠΟΡΖωντανή μετάδοση απο την διαδικτυακή πλατφόρμα afastream το ΟΦΗ-Καλλονή

Ζωντανή μετάδοση απο την διαδικτυακή πλατφόρμα afastream το ΟΦΗ-Καλλονή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την συμφωνία της με την διαδικτυακή πλατφόρμα afastream για την ζωντανή μετάδοση του αγώνα ΟΦΗ-Καλλονή, απο το Γεντί Κουλέ, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football league, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά απο το γήπεδο του ΟΦΗ και όσοι ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν θα πρέπει να αγοράσουν το εισιτήριο 10 ευρώ, μέσω Paypal-Χρεωστικής-Πιστωτικής κάρτας μέσα απο την πλατφόρμα www.afastream.com.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αναφέρει στην ανακοίνωση της, ότι απο την στιγμή που για την ώρα  δεν υπάρχει συμφωνία με κάποιο τηλεοπτικό κανάλι,κατέληξε σε αυτήν την συμφωνία με την διαδικτυακή πλατφόρμα, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε φίλους του ΟΦΗ που έχουν την δυνατότητα, να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, με τον τρόπο αυτό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους του ΟΦΗ, ότι ήρθε σε συμφωνία με την διαδικτυακή πλατφόρμα afastream για την ζωντανή μετάδοση του αγώνα ΟΦΗ-Καλλονή, απο το Γεντί Κουλέ, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football league.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με την afastream, αφορά μόνο στο παιχνίδι αυτό, για το οποίο δεν υπάρχει συμφωνία με κάποιο κανάλι για την ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ότι απο την στιγμή που για την ώρα  δεν υπάρχει συμφωνία με κάποιο τηλεοπτικό κανάλι,κατέληξε σε αυτήν την συμφωνία με την διαδικτυακή πλατφόρμα, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε φίλους του ΟΦΗ που έχουν την δυνατότητα, να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον τρόπο αυτό.

Δες το παιχνίδι του ΟΦΗ από το κινητό σου, το tablet σου, τον υπολογιστή σου ή την smart TV σου μέσω της διευθύνσης www.afastream.com.

Η τιμή εισιτηρίου που έχει οριστεί για την μετάδοση του αγώνα είναι 10 ευρώ, για κάθε φίλαθλο που επιθυμεί να το παρακολουθήσει αποκλειστικά από το κινητό του, το tablet του, τον υπολογιστή του ή την smart TV του μέσω της διεύθυνσης www.afastream.com.

Η πληρωμή γίνεται με την αγοτά σιειτηρίου μέσω Paypal-Χρεωστική-Πιστωτική κάρτας».
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ AFASTREAM.COM
1.       Πληκτρολογήστε την διεύθυνση  www.afastream.com
2.       Για την εγγραφή σας (η οποία είναι δωρεάν) στο site πατήστε REGISTER που βρίσκεται επάνω δεξιά στην σελίδα της afastream.
3.       Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πατήστε το κουμπί Register. Προσοχή στο e-mail να είναι έγκυρο.
4.       Η εγγραφή σας στην σελίδα της afastream έχει ολοκληρωθεί.
5.       Πατήστε “Tickets” που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.
6.       Επιλέξτε το εισιτήριο με το λογότυπο της ομάδας του ΟΦΗ.
7.       Πατήστε Buy It Now
8.       Πατήστε στο FINAL CHECKOUT και τσεκάρετε την επιλογή I have read your Terms of Use and agree with them καθώς και την επιλογή Pay via            PayPal or Credit Card
9.       Πατήστε Place Order Now
10.   Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείται (Paypal-Χρεωστική-Πιστωτική). Το σύστημα δεν δέχεται προς το παρόν PaySafe με τη μορφή απόδειξης.
11.   Συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας σας.
12.   Θα σας σταλεί στο e-mail που δώσατε κατά την εγγραφή σας, αποδεικτικό για την αγορά του εισιτηρίου σας.
13.   Για να δείτε σε live streaming τον αγώνα, πατήστε στην αρχική σελίδα της afastream -> FootballLeague και έπειτα στη σελίδα που ανοίγει πατήστε πάνω στο λογότυπο του ΟΦΗ 10 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας.

Απολαύστε έναν συναρπαστικό αγώνα!
Αν θέλετε να κάνετε Login στο site της afastream, απλά δώστε το e-mail και το συνθηματικό (password) που δώσατε κατά την εγγραφή σας.  

Διαφήμιση
Διαφήμιση