HomeΚΟΣΜΟΣΠέρασαν πέντε κιλά χασίς από την Αλβανία

Πέρασαν πέντε κιλά χασίς από την Αλβανία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άλλη μια απόπειρα εισαγωγής σημαντικής ποσότητας χασίς από την Αλβανία σε ελληνικό έδαφος έπεσε στο κενό, χάρη σε επιχείρηση που στήθηκε από τους Έλληνες αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς για να ακινητοποιηθεί το φορτηγάκι που μετέφερε τα ναρκωτικά.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας και του τμήματος Άργους Ορεστικού κατάφεραν να εγκλωβίσουν το ύποπτο όχημα, το οποίο οδηγούσε ένας 29χρονος Έλληνας.

Όμως, τη στιγμή που το πλησίαζαν, ο 38χρονος Αλβανός συνοδηγός πέταξε στο δρόμο έναν ταξιδιωτικό σάκο που είχε μέσα πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 130 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί τον είδαν και κατέσχεσαν τα ναρκωτικά, ενώ έβαλαν χειροπέδες στους επιβάτες του οχήματος. Όπως αποδείχθηκε, ο 38χρονος είναι μη νόμιμος μετανάστης και πέρασε παράνομα στη χώρα από μη ελεγχόμενη διάβαση της μεθορίου, έχοντας μαζί του τον σάκο με το χασίς. Το φορτηγάκι κατασχέθηκε μαζί με τρία κινητά και πέντε κάρτες SIM που εξετάζονται από τη Δίωξη Ναρκωτικών.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενοι για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών κατά περίπτωση.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση