HomeΕΛΛΑΔΑΕτσι «άνοιξε» η συμμορία των Ρομά το σπίτι της Ηρώς Καριοφύλλη στην Πεντέλη

Ετσι «άνοιξε» η συμμορία των Ρομά το σπίτι της Ηρώς Καριοφύλλη στην Πεντέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανάμεσα στα πολλά θύματα της συμμορίας των Ρομά που ρήμαξε τα Βόρεια Προάστια, ήταν και η δημοσιογράφος του Alpha Ηρώ Καριοφύλλη με τον σύζυγο της πρώην αντιστράτηγο της ΕΛΑΣ Μανώλη Κατριαδάκη.

Το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου, μετά τις 20:00, μέλη της συμμορίας μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του ζευγαριού στην Πεντέλη και το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό. Μάλιστα, πέταξαν την σειρήνα μέσα σε κουβά με νερό ώστε να μην μπορεί να λειτουργεί και να γίνουν αντιληπτοί. Κατόπιν έσπασαν τους μεντεσέδες της κύριας πόρτας της οικίας και μπήκαν. Εντόπισαν αμέσως χρηματοκιβώτιο σε εντοιχισμένη ντουλάπα και έκλεψαν από εκεί ένα πιστόλι μάρκας «Glock» με γεμιστήρα, σκόπευτρο, και τριάντα φυσίγγια, κοσμήματα, έγγραφα και 600 ευρώ. Εν συνεχεία από το συρτάρι σε έπιπλο κρεβατοκάμαρας έκλεψαν χρυσό ρολόι και το διαβατήριο της δημοσιογράφου.

Την ώρα που τα μέλη της συμμορίας ήταν εντός της οικίας, ένα λευκό Seat Leon είχε παρκάρει απέξω. Και σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ανήκε στους ληστές.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση