HomeΕΛΛΑΔΑΑνήλικη μετέφερε από την Αλβανία 33 κιλά χασίς!

Ανήλικη μετέφερε από την Αλβανία 33 κιλά χασίς!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα έχασαν ακόμη και οι αστυνομικοί που βρήκαν το μεγάλο φορτίο ναρκωτικών μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο έκαναν έλεγχο σε περιοχή του Άργους Ορεστικού στην Καστοριά, όταν διαπίστωσαν ότι η συνοδηγός του 25χρονου Αλβανού μεταφορέα ήταν μια ανήλικη ομοεθνής του!

Το 17χρονο κορίτσι συμμετείχε εν γνώσει του στην εισαγωγή του φορτίου χασίς, που ο σύντροφός της είχε παραλάβει από συμπατριώτες του σε αφύλακτο σημείο της μεθορίου για να το μεταφέρει σε άγνωστο προορισμό στο ελληνικό έδαφος. Μέσα στο αυτοκίνητο,  βρέθηκαν τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 60 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32 κιλών και 850 γραμμαρίων!

Το χασίς κατασχέθηκε, όπως και το Ι.Χ. αυτοκίνητο των δραστών μαζί με τρία κινητά και τέσσερις κάρτες SIM που εξετάζονται για να διαπιστωθεί με ποιους έρχονταν σε επαφή σε Ελλάδα και Αλβανία. Οι δυο Αλβανοί συνελήφθησαν από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση