HomeΚΡΗΤΗΣτην φυλακή και οι «8» για το κύκλωμα διακίνησης μεταναστών – Τί είπαν στην απολογία τους

Στην φυλακή και οι «8» για το κύκλωμα διακίνησης μεταναστών – Τί είπαν στην απολογία τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν και οι «8» καητογορούμενοι για το κύκλωμα των παράνομων μεταναστών που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. το περασμένο Σάββατο μετά από οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε Κρήτη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αυτό αποφάσισε τόσο ο εισαγγελέας όσο και ο ανακριτής μετά την σημερινή τους απολογία.

Αξίζει να σημειωθεί πως – όπως έχει γράψει το cretapost – ανάμεσα στους 8 ήταν και ο 30χρονος Σύρος που φαίνεται πως είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος στην Κρήτη αλλά και η Ηρακλειώτισσα υπάλληλος αεροπορικής εταιρίας στο αεροδρόμιο που φαίνεται ότι είχε κομβικό ρόλο στην προώθηση μεταναστών από την Κρήτη στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, και οι «8» κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται.

Πιο συγκεκριμένα ο 30χρονος Σύρος ανέφερε πως βοήθησε κάποιους ομοεθνείς του χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο κύκλωμα ενώ την ίδια ώρα η Ηρακλειώτισσα ανέφερε πως μόνο μία φορά βοήθησε στην μετακίνηση ενός μετανάστη.

Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά οι συλληφθέντες είναι 11 ωστόσο ο ένας έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος ενώ οι υπόλοιποι δύο αναμένεται να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

KYKLOMA APOLOGIES METANASTES (9) KYKLOMA APOLOGIES METANASTES (8) KYKLOMA APOLOGIES METANASTES (7) KYKLOMA APOLOGIES METANASTES (6) KYKLOMA APOLOGIES METANASTES (5) KYKLOMA APOLOGIES METANASTES (4) KYKLOMA APOLOGIES METANASTES (3) KYKLOMA APOLOGIES METANASTES (2) KYKLOMA APOLOGIES METANASTES (1)

Διαφήμιση
Διαφήμιση