HomeΚΟΣΜΟΣΟ Ομπάμα προειδοποιεί ότι διακυβεύεται η μοίρα του πλανήτη

Ο Ομπάμα προειδοποιεί ότι διακυβεύεται η μοίρα του πλανήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίζεται η προσπάθεια του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να στηρίξει την υποψηφιότητα της Χίλαρι.

Μιλώντας σε συγκέντρωση στη Βόρεια Καρολίνα, ο Ομπάμα προέτρεψε τους δημοκράτες όλων των εθνοτήτων να ψηφίσουν την Χίλαρι, προειδοποιώντας ότι διαφορετικά η δημοκρατία των ΗΠΑ και ολόκληρος ο κόσμος θα βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Η τύχη της δημοκρατίας στηρίζεται σε εσάς. Η μοίρα του κόσμου διακυβεύεται και η Βόρεια Καρολίνα θα πρέπει να ωθήσει τη μοίρα αυτή προς τη σωστή κατεύθυνση», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε επίσης ότι ο αντίπαλός της Χίλαρι, Ντόναλντ Τραμπ, αποτελεί απειλή για όλα αυτά τα πολιτικά δικαιώματα που έχουν με κόπο κατακτηθεί.

Ο Τραμπ από την πλευρά του με αφορμή τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του Ομπάμα για τον ίδιο απάντησε ότι ο Ομπάμα θα πρέπει να σταματήσει την εκστρατεία που διεξάγει για τη στήριξη της Κλίντον και να επικεντρωθεί στην διακυβέρνηση της χώρας.

«Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θέλει ακόμα τέσσερα χρόνια παρόμοια με αυτά της θητείας του Ομπάμα» είπε στους υποστηρικτές στην Πενσακόλα της Φλόριντα, ενώ πρόσθεσε ότι η Κλίντον τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει «ανισόρροπη»,

Την ερχόμενη Τρίτη οι Αμερικανοί θα ψηφίσουν για τον υποψήφιο που θέλουν να δουν στο Λευκό Οίκο, με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις να δείχνουν πως θα δοθεί μάχη μέχρι τελευταίας στιγμής μεταξύ των δύο υποψηφίων.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση