HomeΥΓΕΙΑΒραβεύτηκε ομάδα του ΠΑΓΝΗ σε διεθνές συνέδριο

Βραβεύτηκε ομάδα του ΠΑΓΝΗ σε διεθνές συνέδριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρώτο βραβείο απέσπασε σε πανευρωπαϊκό συνέδριο νοσηλευτικής ομάδα από το ΠΑΓΝΗ.

Με αφορμή το συγκεκριμένο βραβείο η διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης εξέφρασε τα συγχαρητήριά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της 7ης  Υγειονομικής  Περιφέρειας  Κρήτης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα εργασίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και συγκεκριμένα  στους : Μ. Ανδρουλάκη, Δ. Χανιωτάκη,  Μ. Χριστοφοράκη,  Κ. Τζανάκη,   Μ. Καινουργιάκη,  Γ. Μάντζιου,  Χ. Μανιαδή,  Σ. Πετράκου, Ν. Καπαράκη, Μ. Σφακιανάκη,  Ε. Φροσυνάκη, Π. Ντζιλέπη, Κ. Περάκη και Ε. Δαφνή, για το πρώτο βραβείο που έλαβαν στο 45ο European Dialysis & Transplant Nurses Association/European Renal Care Association Διεθνές Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στην Βαλένθια της Ισπανίας, στις 17-20 Σεπτεμβρίου 2016, και αφορούσε τα Εφαρμοσμένα Νοσηλευτικά Πρωτόκολλα Περιτοναϊκής Κάθαρσης στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η έρευνα αφορούσε τα νοσηλευτικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στις Μονάδες Περιτοναϊκής  Κάθαρσης όλης της Ελλάδας και την πιθανή συσχέτισή τους με τις επιπλοκές της μεθόδου, τις μέρες νοσηλείας των ασθενών και τη στελέχωση των Μονάδων.

Η Διοίκηση της 7ης  Υγειονομικής  Περιφέρειας  Κρήτης, παράλληλα, με τα θερμά της συγχαρητήρια και την επιβράβευση της ομάδας εργασίας,  εκφράζει και τις θερμές της ευχαριστίες για την τόσο σημαντική διεθνή διάκριση που η ομάδα εργασίας χάρισε στο ΠΑΓΝΗ-Γ.Ν. Βενιζέλειο και γενικότερα στην Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση