HomeΚΡΗΤΗΓια δύο μήνες ήταν .. φόβος και τρόμος των οδηγών στα Χανιά – Διέρρηξαν 18 αυτοκίνητα

Για δύο μήνες ήταν .. φόβος και τρόμος των οδηγών στα Χανιά – Διέρρηξαν 18 αυτοκίνητα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά 18 περιπτώσεις κλοπών από ΙΧ αυτοκίνητα στην πόλη των Χανίων εξιχνίασαν οι διωκτικές αρχές μετά από τη σύλληψη δύο ανδρών, ενός 23χρονου Χανιώτη και ενός 31χρονου από την Αλγερία.

Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, εντόπισαν τους δύο άνδρες τους οποίους και συνέλαβαν στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στα ίχνη τους μετά από ενδελεχή έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι στο χρονικό διάστημα από τις 24 Αυγούστου 2016 έως και τις 31 Οκτωβρίου 2016 είχαν διαπράξει συνολικά 18 κλοπές, σε σταθμευμένα οχήματα στην πόλη των Χανίων.

Οι συλληφθέντες άνοιγαν τα αυτοκίνητα και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές όπως φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κάμερες, φωτογραφική μηχανή, ipad, ipod, tablet, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, διαρρηκτικά εργαλείο και κινητό τηλέφωνο.

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση