HomeΣΠΟΡΠαναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακάθεκτος βαδίζει στο πρωτάθλημα της Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαμπουλού, πέτυχε σπουδαία νίκη τη Δευτέρα (2-1) με ανατροπή στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού και με αυτό το τρίποντο αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο ματς που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής η ομάδα του Αγρινίου ήταν αυτή που πανηγύρισε πρώτη, καθώς άνοιξε το σκορ στο 42′ με τον Φερέιρα.

Πάντως στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στο πρώτο μέρος για γκολ του Μπέριου που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, γύρισαν το ματς διά ποδός της «χρυσής» αλλαγής του Πετράκου.

Πιο συγκεκριμένα ο Κρίστοφερ Μαμπουλού, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 59′, έκανε το 1-1 στο 69′, ενώ στο 80′ εκανε την ανατροπή, βάζοντας την υπογραφή του στο τελικό 2-1 για τους Ηπειρώτες.

Γκολ: 42′ Φερέιρα (Παναιτωλικός), 69′, 80′ Μαμπουλού (ΠΑΣ)

Κίτρινες: Γαρουφαλιάς (ΠΑΣ)

Παναιτωλικός: Κυριακίδης – Κλέσιο, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Μάκος, Ουάρντα, Φερέιρα, Τομανέ, Μαρκόβσκι

ΠΑΣ Γιάννινα:
Περιστερίδης, Μπέριος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Ναδάλες (30′ Κούτρης), Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Γιάκος (59′ Μαμπουλού), Κόντε, Ζάιρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση