HomeΣΠΟΡΝίκος Νιόπλιας: «Δεν επιτρέπεται να τρώμε αυτό το γκολ στο 88′ ‘»

Νίκος Νιόπλιας: «Δεν επιτρέπεται να τρώμε αυτό το γκολ στο 88′ ‘»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα τη χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League καθώς, παρότι προηγήθηκε με 0-1 στο 80′ με το γκολ του Βουό, ισοφαρίστηκε στο 87′ με το γκολ του Μίλιτς.

Ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Πίστευα και πιστεύω ότι τα πιο πολλά παιχνίδια στη Β’ κατηγορία θα είναι κλειστά. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε με 1-0 στο χρονικό σημείο που το κάναμε, έχω την εντύπωση ότι μπορούσαμε να είμαστε πιο έξυπνοι στα τελευταία λεπτά και ειδικά στη φάση που δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης.  Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Τα παιδιά προσπάθησαν σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και θεωρώ ότι ο βαθμός δεν είναι κακός. Τώρα έχουμε δύο παιχν΄δια στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε το απόλυτο».

Ερωτηθείς εάν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα τόνισε: «Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Σίγουρα μας αφήνει μία πικρία το χρονικό σημείο που δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα με καλή ψυχολογία. Είμαστε ακόμα στην 1ηαγωνιστική και σιγά-σιγά θα βρούμε τα πατήματά μας. Δεν ήταν κακό το αποτέλεσμα, απλά το χρονικό σημείο που ισοφαριστήκαμε αφήνει μία πικρία».

Όσον αφορά στην απόφασή του να παρατάξει τον ΟΦΗ με 3-5-2, σύστημα που δεν είχε χρησιμοποιήσει στα φιλικά είπε: «Η απόφαση πάρθηκε αφού φτάσαμε στο γήπεδο και με δεδομένες τις καιρικές και γηπεδικές συνθήκες. Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας κάτι που είχε ως συνέπεια να δυσκολευτούμε στο ξεκίνημα. Δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα. Ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής».

Δάφκος:  Έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι

Ο Κώστας Δάφκος από την πλευρά των παικτών του ΟΦΗ είπε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη σημερινή προσπάθεια γιατί πέρα του ότι αντιμετωπίσαμε ένα πολύ καλό αντίπαλο, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Δεν πιάσαμε την επιθυμητή απόδοση στο α’ ημίχρονο, αλλά στο β’ ημίχρονο θεωρώ ότι ήμασταν βελτιωμένοι. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά για να πάρουμε τους δύο βαθμούς».

Μπαξεβάνος: Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα

Ο προπονητής του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος θεωρεί ότι «ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Είχαμε μία καλή εικόνα στο Κύπελλο με τον Πανσερραϊκό και αυτή η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Αυτό βγήκε στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον ΟΦΗ που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Στο α’ ημίχρονο εμείς ήμασταν καλύτεροι, όμως στο β’ ημίχρονο  ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και ευτύχισε να προηγηθεί σε ένα πολύ καλό σημείο του αγώνα που ήταν δύσκολο για εμάς να το αντιμετωπίσουμε. Παρόλα αυτά τα παιδιά αντέδρασαν, έδειξαν θέληση και την ικανότητά τους να κυνηγήσου και τελικά να πάρουν το καλύτερο δυνατό που στην προκειμένη περίπτωση ήταν η ισοπαλία. Θεωρώ ότι ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσα και ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Κοιτάμε τη συνέχει γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Καλή συνέχει στον ΟΦΗ και του εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους του».

Μίλιτς: «Επιτέλους ξεκινήσαμε»

Τέλος, ο σκόρερ του Κισσαμικού Μίλιτς είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ήταν πρεμιέρα. Πήραμε ένα βαθμό και συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το καλό παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που επιτέλους ξεκίνησε το πρωτάθλημα μετά από τόσο μεγάλη αναμονή. Πλέον στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λαμία».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση