HomeΚΡΗΤΗΤα έριξαν στον συγκατηγορούμενό τους που παραμένει σε κώμα, οι «ληστές με τα Καλάσνικοφ»

Τα έριξαν στον συγκατηγορούμενό τους που παραμένει σε κώμα, οι «ληστές με τα Καλάσνικοφ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τις απολογίες των δύο βασικών κατηγορουμένων συνεχίστηκε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης η δίκη των λεγόμενων «ληστών με τα Καλάσνικοφ» οι οποίοι συνελήφθησαν στη διάρκεια της κινηματογραφικής αστυνομικής επιχείρησης στο ξενοδοχείο Creta Maris στη Χερσόνησο, μετά τη ληστεία την οποία και είχαν διαπράξει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες, ο 30χρονος που κατάγεται από περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου καθώς και ο 34χρονος Αρμένιος, εμφανίστηκαν μετανιωμένοι για τις πράξεις τους, ωστόσο δεν ανέλαβαν την ευθύνη για όλες τις περιπτώσεις στις οποίες φερόταν να εμπλέκεται η συμμορία των «ληστών με τα Καλάσνικοφ».

Η κοινή γραμμή ωστόσο και των δύο ήταν πως για «όλα έφταιγε» ο συγκατηγορούμενός τους από τα Ζωνιανά, ο οποίος παραμένει σε κώμα στο νοσοκομείο, καθώς κατά τη διάρκεια της αιματηρής καταδίωξης στο Creta Maris είχε τραυματιστεί στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται πως ειδικά για την περίπτωση του 30χρονου τραυματία έχει ανασταλεί η ποινική διαδικασία λόγω της εκ των πραγμάτων αδυναμίας του να προσέλθει στο δικαστήριο και να καταθέσει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

Η δίκη που διεξάγεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας διακόπηκε και αναμένεται να συνεχιστεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, οπότε και αναμένεται και η απόφαση της έδρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση