HomeΚΡΗΤΗΟι απατεώνες με τα τηλεφωνήματα «χτύπησαν» ξανά – Άρπαξαν 8.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Οι απατεώνες με τα τηλεφωνήματα «χτύπησαν» ξανά – Άρπαξαν 8.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θύμα των επιτηδείων με τα … απεγνωσμένα τηλεφωνήματα για βοήθεια συγγενικού προσώπου, έπεσε στα Μάλια μια 77χρονη γυναίκα, η οποία πείστηκε από τους ισχυρισμούς του αγνώστου που της τηλεφώνησε και προκειμένου να «σώσει» την κόρη της, έδωσε 8.000 ευρώ στον συνεργάτη του.

Η καταγγελία για την απάτη έγινε στις διωκτικές αρχές το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Η 77χρονη δέχθηκε το τηλεφώνημα ενός αγνώστου άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν αστυνομικός της τροχαίας και ότι η κόρη της ηλικιωμένης είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώνοντας ένα παιδάκι. Ο αστυνομικός, προκειμένου να μην οδηγηθεί κατευθείαν στη φυλακή η οδηγός, ζητούσε άμεσα από την ηλικιωμένη μητέρα της χρήματα.

Η ηλικιωμένη που μπροστά στο άκουσμα μιας τέτοιας τραγικής είδησης φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία της και συναίνεσε να την επισκεφθεί συνεργάτης του αστυνομικού για να του παραδώσει τα χρήματα που είχε πάνω της.

Έτσι, ούτε λίγο – ούτε πολύ η 77χρονο παρέδωσε στον άγνωστο που της χτύπησε την πόρτα το ποσόν των 8.000 ευρώ.

Στη συνέχεια όταν ήρθε σε επικοινωνία με την κόρη της διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα απάτης και έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής να καταγγείλει όσα είχαν συμβεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση