HomeΚΡΗΤΗΣτις δικαστικές αίθουσες ξανά η υπόθεση για τη ληστεία και το πιστολίδι στο Creta Maris

Στις δικαστικές αίθουσες ξανά η υπόθεση για τη ληστεία και το πιστολίδι στο Creta Maris

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνέχεια σήμερα της δίκης για τη ληστεία και το πιστολίδι στο ξενοδοχείο Creta Maris στη Χερσόνησο.

Η δίκη είχε διακοπεί για δεύτερη φορά στις 17 του μηνός, οπότε και είχαν καταθέσει αστυνομικοί, που συμμετείχαν εκείνο το βράδυ στην μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης των τριών δραστών της ληστείας του κοσμηματοπωλείου του ξενοδοχείου.

Όπως είχαν αναφέρει αστυνομικοί στις καταθέσεις τους, τόσο ο 30χρονος από το Φόδελε όσο και ο άλλος ντόπιος από τα Ζωνιανά, ο οποίος βρίσκεται από τότε σε κωματώδη κατάσταση, ήταν εκείνοι που κρατούσαν τα καλάζνικοφ και άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο τρίτος της παρέας, ο Αρμένιος κρατούσε πιστόλι και είχε πιάσει ως όμηρο τον υπάλληλο του ξενοδοχείου.

Ωστόσο αντίθετη άποψη έχει ως προς αυτό, ο υπάλληλος του ξενοδοχείου, ο οποίος κατέθεσε ότι κρατήθηκε όμηρο από τον 30χρονο από το Μυλοπόταμο. Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία πρόκειται να καταθέσουν κι άλλοι αστυνομικοί, που βρέθηκαν εν μέσω των πυρών των τριών ληστών με τα καλάζνικοφ έξω από τη μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι είναι ο 30χρονος γνωστής οικογένειας από το Φόδελε, ο Αρμένιος και μία γυναίκα από τη Βουλγαρία.

Οι κατηγορούμενοι δικάζονται και για μία σειρά από άλλες ληστείες που είχαν διαπράξει, όπως σε σούπερμάρκετ, κοσμηματοπωλεία, πρατήρια καυσίμων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση