HomeΚΡΗΤΗΑύριο η συνέχεια της πολύκροτης δίκης για τους ληστές του «Creta Maris»

Αύριο η συνέχεια της πολύκροτης δίκης για τους ληστές του «Creta Maris»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας συνεχίζεται αύριο Δευτέρα η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση των ληστών με τα Καλάσνικοφ, οι οποίοι συνελήφθησαν στη διάρκεια της κινηματογραφικής αστυνομικής επιχείρησης στο ξενοδοχείο «Creta Maris» στη Χερσόνησο, κατά τη διάρκεια ληστείας.

Στην τελευταία ακροαματική διαδικασία είχαν καταθέσει οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση στο ξενοδοχείο της Χερσονήσου, όπου μετά από ανταλλαγή πυρών συνελήφθησαν οι τρεις κακοποιοί, οι δύο Κρητικοί και ο Αρμένιος, οι οποίοι επίσης κατηγορούνται και για άλλες ληστείες σε κοσμηματοπωλείο, σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα.

Υπενθυμίζεται πως οι «ληστές με τα Καλάσνικοφ» βρίσκονται αντιμέτωποι με έξι κακουργήματα, ενώ στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται ένας 30χρονος Κρητικός, ένας 34χρονος Αρμένιος και μία γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, όσον αφορά στις σχέσεις της με τον 34χρονο αλλοδαπό.

Σημειώνεται ακόμη, πως ο τρίτος συλληφθείς στην επιχείρηση του «Creta Maris», παραμένει στο νοσοκομείο σε κώμα, μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση