HomeΣΠΟΡΒέροια – Πλατανιάς 0-0

Βέροια – Πλατανιάς 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισόπαλες χωρίς σκορ και ευκαιρίες αναδείχθηκαν οι ομάδες της Βέροιας και του Πλατανιά. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην Ημαθία σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Super League.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και δεν δημιούργησαν ουσιαστικού κινδύνους στις αντίπαλες εστίες. Ο Πλατανιάς απείλησε με δύο σουτ του Γιακουμάκη στο 2′ και το 7′, που πέρασαν άουτ και στο 41’ ο Στάθης από καλή θέση δεν βρήκε επίσης στόχο.

Η Βέροια έκανε την πρώτη τελική στο 34΄ με τον Άρτσε να σουτάρει πάνω στον Λόπεθ, ενώ στο 41’ ο ίδιος παίκτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του Πλατανιά.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, αν και η Βέροια στο 58’ σκόραρε με τον Σισοκό, όμως η φάση ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μέχρι το τέλος το 0-0 δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.

Κίτρινες κάρτες: Λινάρδος, Λόπεθ – Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Μενδρινός

Βέροια:
Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος (86′ Ναβαλόβσκι), Ασίγκμπα, Καλί, Μαλόν, Άρτσε, Σισοκό, Σισίνιο (90′ Μελίσσης), Λινάρδος, Μεληκιώτης (82′ Χαροντάκης), Λινάρδος.

Πλατανιάς:
Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Στάθης, Γκνιάτιτς (63′ Τσουράκης), Μουνάφο, Μενδρινός, Γουνδουλάκης (78′ Ντεβέσα), Μανούσος (64′ Στανισάβλιεβιτς), Γιακουμάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση