HomeLife & StyleΟ καλύτερος ρόλος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι μια εκπομπή για το φαγητό

Ο καλύτερος ρόλος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι μια εκπομπή για το φαγητό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η εκπομπή λέγεται «À Pleines Dents» και αποτελεί κυριολεκτικά ένα είδος κληρονομιάς που αφήνει πίσω του ο αμφιλεγόμενος σταρ.

Τα τελευταία χρόνια, τα λόγια και η στάση του Ζεράρ Ντεπαρντιέ θόλωσαν λίγο την εικόνα του μεγάλου ηθοποιού που κατέχει στον παγκόσμιο κινηματογράφο. Εχει παίξει σε 191 ταινίες, σε δεκάδες σειρές και θεατρικά έργα. Είναι ένας άνθρωπος που τα έχει δει όλα και τα έχει κάνει όλα.

Ωστόσο, ούτε ο μεγάλος ρόλος του στην ταινία Χριστόφορος Κολόμβος ή Συρανό ντε Μπερζεράκ δεν αξίζουν τόσο όσο η παρουσία του στην εκπομπή «À Pleines Dents». Πρόκειται για ένα road trip με έναν σεφ και υποδύεται πραγματικά τον εαυτό του, καλοφαγά και μεγάλο πότη.

Κάθε επεισόδιο ξεκινάει με την ίδια φράση του Ντεπαρντιέ: «Είμαι πολίτης του κόσμου και είμαι ζωντανός. Μου αρέσει να τρώω, να ζω και να συγκινούμαι».

«Η εκπομπή έγινε γιατί είμαστε χρόνια φίλοι, πάνω από είκοσι» δηλώνει ο σκηνοθέτης Laurent Audiot. Και προσθέτει:

«Πολλές φορές το χρόνο πηγαίνουμε στην επαρχία της Γαλλίας. Επισήμως ο λόγος είναι για να κάνουμε δίαιτα, αλλά συναντάμε πολλούς παραγωγούς που πουλάνε όστρακα, ψωμί, κρασί κλπ. Ο Ζεράρ μου έλεγε πάντα: Αυτό που κάνουν είναι εκπληκτικό. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε εικόνες».

Ξεκίνησαν έτσι ένα ταξίδι γαστρονομικό και τρώνε αστακούς, πίνουν αλκόολ μήλου στη Βρετάνη, τρώνε ζαμπόν Kintoa στη χώρα των Βάσκων. Σε κάθε επεισόδιο ο Ντεπαρντιέ ξεφυσάει, μασάει, γελάει, κάνει γκριμάτσες και καταβροχθίζει ό,τι περνάει από μπροστά του. Μερικές φορές δίνει φαγητό και στους τεχνικούς που τους βρίσκει πολύ αδύνατους: «Στην επαρχία τους σκοτώνουμε τους αδύνατους, δεν τους αντέχουμε».

ZERAR1 ZERAR3 ZERAR2

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση