HomeΣΠΟΡΛάρισα – Πανιώνιος 2-0

Λάρισα – Πανιώνιος 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Λάρισα επικράτησε 2-0 του Πανιώνιου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League. Στο 11’ ο Βαρέλα με πέναλτι άνοιξε το σκορ, ενώ ο Ναζλίδης στο 83’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Από το 23’ οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολών των Ουρτάδο και Φούντα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν δυναμικό με τις δύο ομάδες να δίνουν σκληρές μονομαχίες και να το πληρώνουν καθώς στο 23’ ο Ουρτάδο μάρκαρε άτσαλα τον Φούντα και οι δύο παίκτες συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να αποβληθούν με κόκκινη κάρτα.
Νωρίτερα, η ΑΕΛ προηγήθηκε όταν ο Βαρέλα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και σημαδεύοντας σωστά σημείωσε το 1-0.

Ο Πανιώνιος στο 19′ απείλησε με τον Ρισβάνη, ενώ στο 28′ ο Κόρμπος δεν ανησύχησε τον Ξενοδόχοβ. Παρά τις ευκαιρίες του Πανιώνιου η Λάρισα στο 28’ είχε δοκάρι με τον Αβραάμ. Στη συνέχεια οι Ρισβάνης και Οικονόμου για τους «κυανέρυθρους» προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, όμως το 1-0 δεν άλλαξε έως το τέλος του πρώτου μέρους.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος καταγράφηκε από τον Τασουλή στο 54’, που αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ο Πανιώνιος κυριάρχησε στο γήπεδο και συνέχισε να πιέζει για να βρει ένα γκολ, με τους Ανσαριφάρντ και Μασούντ να μην τα καταφέρνουν.

Στο 83’ το ματς ουσιαστικά τελείωσε, καθώς η Λάρισα κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή του Πανιώνιου και ο Ναζλίδης με απευθείας χτύπημα νίκησε τον Γιαννιώτη και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Γκολ: 11′ πεν. Βαρέλα, 83′ Ναζλίδης

Κίτρινες κάρτες: Ναζλίδης, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας – Μασούντ, Οικονόμου

Κόκκινες κάρτες:
23′ Ουρτάδο – 23′ Φούντας

ΑΕΛ (Αναστασιάδης):
Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (70′ Ποτουρίδης), Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Ουρτάδο, Φατιόν (90′ Ναβάρο), Βαρέλα (56′ Ντέλετιτς), Αβραάμ, Ναζλίδης.

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς):
Γιαννιώτης, Αντωνιάδης (46′ Τασουλής), Βλάχος (67′ Μασούρας), Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (84′ Ενγκόγκ), Σιώπης, Φούντας, Μπεν, Ανσαριφάρντ, Μασούντ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση