HomeΚΡΗΤΗΆγνωστοι έβαλαν φωτιά και κατέστρεψαν τα πάντα σε χώρο εκδηλώσεων

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά και κατέστρεψαν τα πάντα σε χώρο εκδηλώσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αφού προχώρησαν σε εκτεταμένους βανδαλισμούς και κατέστρεψαν τα πάντα στο πέρασμά τους, άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά στον χώρο εκδηλώσεων και πολιτισμού «Νεράιδες» Κεραμειών στα Χανιά.

Σύμφωνα με τα όσα επισήμανε με ανάρτησή της στο Facebook η εκπρόσωπος της ομάδας υλοποίησης δράσεων πολιτισμού των «Νεραϊδών» Κάλλια Σωτηράκη:

NERAIDES KERAMEIES 2

«Μεγάλης έκτασης ζημιές προκλήθηκαν από εμπρησμό και βανδαλισμούς στις «Νεράιδες» Κεραμειών. Κάηκαν ολοσχερώς όλα τα αντικείμενα, έπιπλα, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, μια μηχανή μεσαίου κυβισμού, προβολείς. Από την μανία των «αγνώστων» καταστροφέων δεν γλύτωσαν τα είδη υγιεινής των τουαλετών, το ντεπόζιτο νερού καθώς κι εξωτερικοί προβολείς του χώρου. Σε αυτοψία προχώρησε το ανακριτικό της πυροσβεστικής ενώ αναμένεται να γίνει έρευνα και καταγραφή των ζημιών από την αστυνομία, καθώς λόγω εθνικής επετείου δεν ήταν δυνατή η προσέλευση τους.

Είναι προφανές ό,τι ενοχλήσαμε με την αθρόα προσέλευση του κόσμου στις δράσεις πολιτισμού, παραβιάσαμε το άβατο της περιοχής παραβιάζοντας το άβατο της περιοχής..Τα συμπεράσματα δικά σας.

-Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουμε τις δράσεις πολιτισμού.

-Δεν πτοούμαστε από άνανδρες επιθέσεις που έχουν στόχο την υποβάθμιση μας ως και πολιτικά και πολιτισμένα όντα»

NERAIDES KERAMEIES 3

Διαφήμιση
Διαφήμιση