HomeΚΡΗΤΗΚαταγγελία για εμβόλια που… καταστράφηκαν και προορίζονταν για τους υπαλλήλους καθαριότητας

Καταγγελία για εμβόλια που… καταστράφηκαν και προορίζονταν για τους υπαλλήλους καθαριότητας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία καταγγελία έφτασε στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου που έκανε λόγο για μεγάλη καταστροφή εμβολίων που προορίζονταν για τους εργαζόμενους καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος του ΕΚΗ, Στέλιο Βοργιάς «έγινε μία καταγγελία για εμβόλια που καταστράφηκαν στις αρχές του καλοκαιριού συνολικού κόστους 10.000 ευρώ. Η καταστροφή προήλθε από μία διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε».

Παράλληλα ο κ. Βοργιάς επεσήμανε πως παρ’ όλα αυτά εμβόλια υπάρχουν ωστόσο τα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι και πρότινος ήταν πως τα συγκεκριμένα εμβόλια πρέπει να χορηγηθούν σε τρεις δόσεις – χρονικής διάρκειας εφτά  μηνών – με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα όμως να ήταν συμβασιούχοι οκτώ μηνών και να μην μπορεί να γίνει η χορήγηση των εμβολίων σωστά.

Αυτό όμως, όπως δήλωσε ο κ. Βοργιάς λύθηκε κατά την συνάντηση που είχαν σήμερα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Χάρη Μαμουλάκη στη Λότζια καθώς οι συμβάσεις άλλαξαν σε χρονική ισχύ.

Επίσης ο κ. Βοργιάς δήλωσε ικανοποιημένος από την δημοτική αρχή του Ηρακλείου που φαίνεται πλέον πως «έχει την πρόθεση να προχωρήσει σε βελτιώσεις για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα» υπογραμμίζοντας μάλιστα πως «ήδη έχουν γίνει σημαντικά βήματα».

Τί λέει ο Χάρης Μαμουλάκης

Την ίδια ώρα σε δηλώσεις του στο cretapost, ο αντιδήμαρχος Χάρης Μαμουλάκης επιβεβαίωσε την καταστροφή ποσότητας εμβολίων λέγοντας ωστόσο πως «δεν πρόκειται για εμβόλια κόστους 10.000 ευρώ αλλά πολύ λιγότερα».

3 (1)

Παράλληλα ο κ. Μαμουλάκης που συγκάλεσε σήμερα στη Λότζια σύσκεψη παρουσία της διοίκησης του ΕΚΗ, την Επιθεώρηση Εργασίας και τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, ανέφερε πως έχουν γίνει πολλές βελτιωτικές κινήσεις.

1

«Έχουμε προχωρήσει σε βελτιώσεις στο αμαξοστάσιο ενώ μετά και την χθεσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου προχωράμε στην ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας. Μάλιστα έχουμε βάλει και κάμερες στα απορριμματοφόρα».

2 (1)

Διαφήμιση
Διαφήμιση