HomeLife & StyleΗ παθιασμένη έκκληση της Εμμα Γουότσον προς τις Αμερικανίδες: Εχετε τη δύναμη να αποφασίσετε το μέλλον

Η παθιασμένη έκκληση της Εμμα Γουότσον προς τις Αμερικανίδες: Εχετε τη δύναμη να αποφασίσετε το μέλλον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ίδια είναι Βρετανίδα, αλλά θα ήθελε όσο τίποτα να μπορούσε να ψηφίσει στις αμερικανικές εκλογές.

Από τη στιγμή που δεν μπορεί να το πράξει όμως, η Εμμα Γουότσον με μία παθιασμένη ανάρτησή της στο Twitter κάλεσε τους Αμερικανούς και ιδιαίτερα τις γυναίκες να ψηφίσουν τον επόμενο πρόεδρό τους. Η νεαρή ηθοποιός, που διακρίνεται για την ακτιβιστική και φιλανθρωπική της δράση, δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο υποψήφιο, αλλά έδωσε σαφές μήνυμα, κάνοντας αναφορά στη φράση του Ντέσμον Τούτου «Ανδρες και αγόρια, δείχνουμε τον ανδρισμό μας από το πώς φερόμαστε στις γυναίκες μας».

«Η Αμερική είναι το δεύτερο σπίτι μου. Εχω φίλους εκεί που τους θεωρώ οικογένεια. Υπήρξε βασανιστικό να κάθομαι στο περιθώριο τους μήνες πριν από τις εκλογές. Θεέ μου, εύχομαι να μπορούσα να ψηφίσω», έγραψε η Γουότσον, τονίζοντας ότι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα μπορεί να αποφασίσει «για τις γυναίκες, για τα κορμιά τους, το πώς τις αντιμετωπίζουν στη δουλειά, σε πανεπιστήμια και στο σχολείο, πώς οι άνδρες φέρονται στις γυναίκες και τα δικαιώματα που έχουν ως πολίτες».

Στις τελευταίες εκλογές στις ΗΠΑ, 70 εκατ. γυναίκες ψήφισαν, έναντι 60 εκατ. ανδρών, σημείωσε η ηθοποιός. «Γυναίκες, η ψήφος σας μπορεί να αλλάξει αυτές τις εκλογές. Σας παρακαλώ, πηγαίνετε να ψηφίσετε. Εχετε τη δύναμη να αποφασίσετε για τις επόμενες γενιές», καταλήγει η ανάρτησή της.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση